10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για τους άνδρες

Το κεφάλαιο άνδρες είναι σίγουρα πολύπλοκο για κάθε γυναίκα. Στο θέμα σχέσεις, οι γυναίκες προσπαθούν να κατανοήσουν πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνδρες, τι τους αρέσει και τι όχι, τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες, ωστόσο, είναι αλήθεια ότι τους αντίστοιχους προβληματισμούς έχουν από την πλευρά τους και οι άνδρες.

Κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας έχει τη δική του οπτική μέσα από την οποία βλέπει τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, αλλά όλοι συμφωνούμε στο πόσο διαφορετικοί είμαστε. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε λίγο φως στα άδυτα του ανδρικού μυαλού και ψυχισμού, δίνοντάς σας μία μικρή βοήθεια.
 
Ζώντας στο παρόν
Στους άνδρες αρέσει να ζουν το τώρα. Απολαύστε τις στιγμές μαζί του, χωρίς να αφήνετε το παρελθόν να σας βασανίζει και αποφύγετε να κάνετε συχνά λόγο για το κοινό σας μέλλον.
Θαυμασμός-ναι, κριτική-όχι
Οι άνδρες αρέσκονται να νιώθουν ότι τους θαυμάζετε για αυτό που είναι, για όσα κάνουν. Δεν τους αρέσει όμως η κριτική (π.χ. για την οδήγησή τους) κι εδώ υπάρχει η λεπτή γραμμή μεταξύ συμβουλής και κριτικής, την οποία δεν πρέπει να ξεπεράσετε.
Ανιδιοτέλεια
Κάνετε πράγματα για τον άνδρα που σας ενδιαφέρει, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στα μάτια του.
Αυτοπεποίθηση
Εκπέμπουμε αυτό που νιώθουμε και στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους. Επίσης, μην δίνετε την εντύπωση ότι είστε δεδομένη.
Ενδιαφέροντα και στόχοι
Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ενδιαφέροντα και δεν «κρέμονται» από πάνω τους. Επίσης, όταν έχουν στόχους στη ζωή τους, γιατί αυτό δείχνει ότι έχετε προσωπικότητα και είστε ανεξάρτητη.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για τους άνδρες

Ευθύτητα
Οι γυναίκες σκέφτονται πιο περίπλοκα και συχνά, άλλα λένε και άλλα εννοούν. Προσπαθήστε να λέτε αυτό που θέλετε και να είστε άμεση απέναντι στον άνδρα που σας ενδιαφέρει. Επίσης, αποφύγετε την απάντηση «δεν έχω τίποτα», στην ερώτηση «τι έχεις;», ενώ έχετε μούτρα…
Αποκλειστικότητα
Κανένας άνδρας δεν πρόκειται να το παραδεχτεί, μπορεί και να κάνει ότι είναι άνετος, αλλά αν πραγματικά θέλει μια γυναίκα, δεν του αρέσει να μιλάτε παράλληλα και με άλλους ή με τον πρώην σας, κλπ.
Εμφάνιση vs Προσωπικότητα
Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν όλοι οι άνδρες είναι η εμφάνιση μιας γυναίκας. Ωστόσο, στην επιλογή μίας  συντρόφου, όλοι άνδρες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το χαρακτήρα και την προσωπικότητα μιας γυναίκας.
Μαγειρική
Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και οι ότι άνδρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν καλά.
Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ
Κι αυτό είναι αλήθεια. Οπότε, αν ένας άνδρας αρχίσει να σας ανοίγεται και να σας μιλάει για τα προβλήματα του, έχει ανάγκη να τον ακούσετε και όχι να αρχίστε να του δίνετε συμβουλές.