15 πράγματα που κάνει ένας άνδρας όταν θέλει πολύ μία γυναίκα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ένας άνδρας θέλει πολύ μία γυναίκα, τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Για έναν άνδρα, ο ρόλος του κυνηγού αποτελεί μέρος του ανδρισμού του. Αγαπάει το παιχνίδι της κατάκτησης. Θέλει να αδράξει την πρόκληση. Είναι γοητευτικός, ευγενικός, με καλούς τρόπους, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, θέλει απλά να είναι μαζί της.

Μια γυναίκα από την άλλη, θέλει να αισθάνεται ότι την αγαπούν, τη σέβονται, τη φροντίζουν, θέλει να νιώθει ασφάλεια και ευτυχία. Όταν ένας άνδρας θέλει πραγματικά μία γυναίκα, κάνει όλα αυτά πραγματικότητα και ακόμη παραπάνω. Όταν μπαίνουν στη μέση ατελείωτες δικαιολογίες, τότε σημαίνει ότι απλά ένας άνδρας δεν ενδιαφέρεται.

Πράγματα που φανερώνουν ότι ένας άνδρας θέλει μια γυναίκα

1. Δεν προχωράει γρήγορα στο σεξ
Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά για μια γυναίκα, δεν την πιέζει να κάνουν σεξ, γιατί αυτό δεν είναι μόνο το που τον απασχολεί.

2. Θέλει να μάθει πράγματα για τη ζωή της
Ένας άνδρας που ενδιαφέρεται για μια γυναίκα θέλει να μάθει ποια είναι, τι κάνει και γιατί κάνει όσα κάνει.

3. Ενδιαφέρεται για το παρελθόν της
Ένας άνδρας που βλέπει το μέλλον του με μια γυναίκα θα προσπαθήσει να καταλάβει το παρελθόν της, τις μάχες που έχει δώσει, τις χαρές, τις δυσκολίες και τις εμπειρίες της.

4. Δεν προσποιείται
Ένας σοβαρός άνδρας δεν έχει χρόνο να προσποιηθεί κάποιον που δεν είναι. Θέλει η γυναίκα που τον ενδιαφέρει να τον γνωρίσει πραγματικά.

5. Μιλάει για ένα κοινό μέλλον
Αν εκείνη τον ακούσει προσεκτικά, θα παρατηρήσει ότι αναφέρεται είτε άμεσα είτε έμμεσα στο μέλλον, βλέποντάς τους μαζί.

6. Συμπεριφέρεται ως σύντροφος και ως πατέρας
Ο άνδρας συμπεριφέρεται με σεβασμό, συμβουλεύει και προστατεύει τη γυναίκα που θέλει, της είναι πιστός.
Τι κάνει ένας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα

7. Λαμβάνει υπόψη τη γνώμη της  
Καθώς σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, ζητάει τη γνώμη της πριν κάνει μια κίνηση.

8. Θα γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους της
Θα ενδιαφερθεί να γνωρίσει τον κύκλο των ανθρώπων που την περιβάλλουν και βέβαια, θα τη φέρει κοντά στο δικό του κύκλο ανθρώπων.

9. Προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος
Με το χρόνο, η γυναίκα αυτή γίνεται πηγή έμπνευσης για τον ίδιο, δημιουργώντας του την ανάγκη να βελτιώσει τον εαυτό του.

10. Επιδιώκει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της
Θα θελήσει να της δείξει ότι μπορεί να του μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, για ό,τι την απασχολεί ή να μοιραστεί τη χαρά της μαζί του.

11. Βρίσκει χρόνο για να είναι μαζί της
Πάντα βρίσκουμε χρόνο για ό,τι πραγματικά θέλουμε να κάνουμε. Έτσι και ένας άνδρας που θέλει μια γυναίκα, επιδιώκει να τη βλέπει και να κάνει πράγματα μαζί της.

12. Επιδιώκει τη φυσική επαφή
Οι άνδρες δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, αλλά γίνονται όταν θέλουν να κατακτήσουν μια γυναίκα. Θα την κρατάει αγκαλιά, θα τη χαϊδεύει, θα θέλει να είναι κοντά της.

13. Προσπαθεί να μην την απογοητεύσει
Ένας άνδρας ξέρει ότι δεν είναι τέλειος, αλλά δεν θέλει να κάνει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει να αισθανθεί άσχημα. Επίσης, θα ζητήσει συγγνώμη αν φταίει για κάτι.

14. Εκφράζει τα συναισθήματά του
Δεν φοβάται να της λέει ότι του λείπει, ότι τη σκέφτεται, ωστόσο δεν θα βιαστεί να της πει ότι την αγαπάει.

15. Την κάνει να νιώθει σαν βασίλισσα
Ένας άνδρας που θέλει πραγματικά μια γυναίκα θα κάνει τα πάντα για νιώσει εκείνη μοναδική. Τελεία!