5+1 πράγματα που μπορείτε να συζητήσετε στα πρώτα ραντεβού με έναν άντρα

Άντρες και γυναίκες μπορεί να έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, αλλά σίγουρα έχουν πολλά κοινά που μπορούν να μοιραστούν και να συζητήσουν. Αν έχετε κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία και είστε στη διαδικασία των πρώτων ραντεβού, καλό είναι να γνωρίζετε ποια είναι τα θέματα που αρέσει στους άντρες να συζητούν με το αντίθετο φύλο και τα οποία μπορείτε να συζητήσετε άφοβα στις πρώτες συναντήσεις σας με τον άνδρα που σας ενδιαφέρει.

Φαγητό
Ναι, το φαγητό είναι ένα από τα θέματα που οι άντρες λατρεύουν να συζητούν με τις γυναίκες. Πού θέλετε να φάτε ή ποια εστιατόρια σας αρέσουν περισσότερο, κ.λπ., είναι ένα θέμα συζήτησης που ταιριάζει σε ένα πρώτο ραντεβού.

Ταξίδια
Τα ταξίδια είναι ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης. Γιατί; Μα επειδή νιώθουμε όμορφα όταν μιλάμε για όμορφους προορισμούς και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αν έχετε βγει ραντεβού με έναν άντρα που γνωρίσατε πρόσφατα, η ανταλλαγή απόψεων για μακρινούς ή πιο κοντινούς προορισμούς, είναι σίγουρα ένα θέμα που μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι άφοβα.

Μουσική
Η συζήτηση για τη μουσική μπορεί να σπάσει τον πάγο. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, τα τραγούδια που προτιμάτε, οι συναυλίες που έχετε παρακολουθήσει. Ειδικά αν το είδος μουσικής που ακούτε είναι κοινό, η συζήτηση μπορεί να κρατήσει για ώρα.
5+1 πράγματα που μπορείτε να συζητήσετε στα πρώτα ραντεβού με έναν άντρα

Ταινίες
Όπως η μουσική, έτσι και οι ταινίες μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε δύο άτομα του αντίθετου φύλου. Γενικότερα και οι προτιμήσεις στην τηλεόραση, σε σειρές, κ.λπ., είναι ένα θέμα που αρέσει στους άντρες να συζητούν.

Γυμναστική-σπορ  
Αν έχετε βγει με έναν άντρα που ασχολείται με τη γυμναστική και τα σπορ, τότε σίγουρα αυτό είναι θέμα που μπορείτε να θίξετε.

Κουτσομπολιά
Σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη, η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες ασχολούνται με τα κουτσομπολιά, όπως αναφέρει και σχετική έρευνα του Πανεπιστημίου Riverside της Καλιφόρνια. Ποιος μπορεί να αρνηθεί το ενδιαφέρον όλων να μάθουν για τις ζωές των άλλων και να σχολιάσουν καταστάσεις και γεγονότα. Αν, λοιπόν, κάνετε μία νύξη για κάποιο κουτσομπολιό που διαβάσατε πρόσφατα και ο συνοδός σας ανταποκριθεί, έχετε βρει ακόμη ένα θέμα συζήτησης.