Διαγωνισμός από το CityKidsGuide και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Πανσέληνος Ιουλίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Το CityKidsGuide σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για να παραβρεθείτε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, απολαμβάνοντας μία μαγική βραδιά κοντά στη φύση και το ζωικό βασίλειο!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε 2 απλά βήματα

  1. Like στην σελίδα του Citykidsguide στο Facebook
  2. Share το Post του Διαγωνισμού
  3. Comment έναν φίλο ή μια φίλη σου⠀ ⠀

Η δεύτερη πανσέληνος του καλοκαιριού πλησιάζει και η οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί με ξεχωριστές δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, θα σας προσφέρουν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες γνώσεις, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαιρινό φεγγάρι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη.

Η γνώση και η ευαισθητοποίηση γύρω από την άγρια ζωή, τους βιοτόπους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα ζώα στη φύση έχουν ιδιαίτερη σημασία. Γι' αυτό, μη χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι γνώσεων, την Παρασκευή 19 Ιουλίου, μέσα από το πρόγραμμα διαδραστικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, που σας περιμένει στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Πάρκο θα λειτουργεί κανονικά από τις 9:00 το πρωί, ενώ από τις 17:30 ξεκινάει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων. 

Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή τους και τις συνήθειές τους.

Από τις 18:00 μέχρι τις 19:30, παίζουμε και δημιουργούμε στο χώρο μπροστά από τα "Πουλιά της Ινδονησίας", ενώ την ίδια στιγμή όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, πιγκουίνους και πολλά ακόμα ζώα.

Από τις 19:30, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών μέχρι τις 20:30, όποτε ξεκινάει η Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών

Το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν και δεν θέλουν να αποχωριστούν την παρέα του Πάρκου.

Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Παρασκευή 19/07

17:30-18:00
Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών

18:00-19:30
Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα "Πουλιά της Ινδονησίας"

18:00-19:30
Ταΐσματα ζώων

18:00 Ρινόκεροι
18:15 Λεμούριοι
18:30 Γιγάντιες Χελώνες & Φίδια
18:45 Πιγκουίνοι
19:00 Καμηλοπαρδάλεις
19:15 Ελέφαντες

19:30-20:30
Live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών 

20:30
Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών
...και φαγητό στο ZooCafe, ανοιχτά μέχρι τις 22:00

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο Ζωολογικό Πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων - πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας - που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού μέσω Facebook

1. Γενικά

Η CITY KIDS GUIDE LTD (η «Εταιρεία» ή «Εμείς») δύναται να διοργανώσει και/ή να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω του λογαριασμού της στο Facebook (https://www.facebook.com/citykidsguide).

Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται μέσω σχετικής ανάρτησης (η «Ανάρτηση») από την Εταιρεία στο Facebook στην οποία θα αναφέρονται τα προσφερόμενα μέσω κλήρωσης στον νικητή δώρα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής και τον χρόνο της κλήρωσης για τα δώρα. 

Η Εταιρεία διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Οι νικητές θα κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις δωρεάν εισόδου, για την Παρασκευή 19 Ιουλίου, για τo Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που βρίσκεται στην Θέση Γιαλού στα Σπάτα.

2. Τρόπος Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι μόνιμοι κάτοικοι  Ελλάδας που διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Κάθε φυσικό πρόσωπο θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει μόνο μια φορά σε κάθε διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς πραγματοποιείται αυτόματα όταν ο χρήστης του Facebook προβεί σε:

  1. “like”/”follow” του σχετικού λογαριασμού της Εταιρείας στο Facebook
  2. “like” και “Share” της Ανάρτησης και
  3. Σχόλιο επί της Ανάρτησης στο οποίο ο χρήστης θα κάνει “comment” έναν άλλο μόνο χρήστη του Facebook.

Δεν απαιτείται η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου ή άλλης αντιπαροχής για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Νοείται ότι σχόλια με προσβλητικό ή υβριστικό ή παράνομο περιεχόμενο θα διαγράφονται και ο χρήστης δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

3. Κλήρωση

Κατά τον χρόνο που ορίζεται στην ανάρτηση ως ο χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης, η Εταιρεία θα συγκεντρώνει τις συμμετοχές που καταχωρήθηκαν εντός της σχετικής προθεσμίας και θα διεξάγει από τα γραφεία της ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές ή ο νικητής (αναλόγως του αριθμού των δώρων).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με σχετική ανάρτηση (post) στο Facebook (https://www.facebook.com/citykidsguide).

Το κάθε δώρο είναι απολύτως προσωπικό και δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση, η εξαργύρωση ή η ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα δώρα.

Η παραλαβή του δώρου γίνεται με το ονοματεπώνυμο του νικητή αποκλειστικά από τo Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που βρίσκεται στην Θέση Γιαλού στα Σπάτα την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, ο εν λόγω νικητής αποποιείται πάντων των δικαιωμάτων του επί του δώρου και η Εταιρεία δύναται να εκμεταλλευθεί και/ή να παραχωρήσει το δώρο ως αυτή κατά την απόλυτη της κρίση αποφασίσει.

4. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία μέσω email στη διεύθυνση info@citykidsguide.com.

5. Προσωπικά Δεδομένα:

Η Εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα συλλέξει το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, όπως αυτό εμφανίζεται στο σχετικό λογαριασμό στο Facebook, (εφεξής τα «Προσωπικά Δεδομένα»), με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση των νικητών και την διεκπεραίωση των αναγκαίων ενεργειών για την παροχή του δώρου σε αυτούς.

Τα Προσωπικά Δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρούνται από την Εταιρεία για χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης και ακολούθως θα διαγράφονται.

Τα Προσωπικά Δεδομένα δεν θα διαβιβασθούν σε τρίτους. 

Κάθε συμμετέχων διατηρεί τα δικαιώματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία στα υποκείμενα προσωπικών δεδομένων, ήτοι: το δικαίωμα ενημέρωσης, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα στη διόρθωση δεδομένων, το δικαίωμα στη λήθη, το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων.

Η Εταιρεία ως υπεύθυνος επεξεργασίας βεβαιώνει ότι συμμορφώνονται πλήρως προς το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εφαρμόζοντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία αυτών και δεσμεύονται ότι δεν θα προβούν σε επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων για άλλο σκοπό πλην των ως άνω ορισθέντων. 

Η Εταιρεία επιπλέον διατηρεί γενική πολιτική απορρήτου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων η οποία δημοσιεύεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.citykidsguide.com/politiki-cookies.

6. Λοιποί Όροι

Το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή των διαγωνισμών ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα των διαγωνισμών ή το Facebook ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση ειδικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του ή άλλης συσκευής του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι παραπάνω όροι διέπονται από το κυπριακό δίκαιο και για τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.