Διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Toys Awards,  από την BOUSSIAS

Η BOUSSIAS διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα Toys Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα παιχνίδια και σε υπηρεσίες παιχνιδιού που αφορούν παιδιά 3 έως 10 ετών. 

Το παιχνίδι είναι τόσο φυσική διαδικασία για τα παιδιά όσο και η ίδια τους η ανάπτυξη. Με το παιχνίδι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πληθώρα συναισθηµάτων, να δηµιουργήσουν την προσωπική τους αβεβαιότητα και αµφιβολία, να έχουν την εµπειρία του απροσδόκητου, να ανταποκριθούν σε νέες καταστάσεις, και τελικά να προχωρήσουν στον βασικότερο αναπτυξιακό δεσµό, που είναι η ισορροπηµένη αίσθηση του εαυτού τους και η δηµιουργία της ταυτότητάς τους. 

Τα Toys Awards προσανατολίζονται να αναδείξουν παιχνίδια και υπηρεσίες παιχνιδιών όπου µέσα από την καινοτοµία και την ποιότητά τους βοηθούν το παιδί να έχει οµαλή ανάπτυξη σε όλους τους επιµέρους τοµείς: σωµατικά, κινητικά, γνωστικά και κοινωνικά.

Στόχος των Toys Awards 22 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες και να επιβραβεύσουν το σύνολο των προϊόντων που ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων τους.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες από τον χώρο του παιχνιδιού.

Υποψηφιότητες µπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα και υπηρεσίες και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες και ποιοτικές πρακτικές.

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 31.01.2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.toysawards.gr.