Ιατρείο Δημήτρης Δαρδαμάνης, Χειρουργός

MD, M.Sc, Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Αθηνών Λαπαροσκοπική - Ρομποτική - Βαριατρική - Χειρουργική

Δρ. Δημήτρης Δαρδαμάνης, Γενικός Χειρουργός, MD, M.Sc, Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Αθηνών

O Δημήτρης Δαρδαμάνης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πατρών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master of Science) στην ρομποτική και λαπαροσκοπική χειρουργική και τηλεϊατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος διδάκτορας (PhD).
Το 2010 με υποτροφία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, ενσωματώθηκε σε μια από τις πιο πρωτοποριακές χειρουργικές κλινικές του κόσμου, δίπλα στον διεθνούς φήμη καθηγητή Guy-Bernard Cadiere που μεταξύ άλλων, έκανε την πρώτη ρομποτική χειρουργική επέμβαση από το Βέλγιο στην Αμερική.
Με μία ακόμη υποτροφία της Λαπαροσκοπικής και Ενδοσκοπικής Εταιρείας, εξειδικεύτηκε για έναν ακόμα χρόνο στην χειρουργική θεραπεία της “επιδημίας” της παχυσαρκίας και του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Παρέμεινε με  κρατική υποτροφία από το κέντρο μεταμοσχεύσεων στο Καθολικό πανεπιστήμιο της Louvain στο Βέλγιο, με σκοπό την εγκατάσταση πρότυπης μονάδας αντιμετώπισης της παχυσαρκίας στο νοσοκομείο του Saint-Luc στις Βρυξέλλες.
Επιλέχτηκε από τους Ιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSF) για 6μηνη εθελοντική εργασία στο Βιετνάμ, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία για ακόμα πέντε χρόνια στο Βέλγιο.
Έχει ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση στην λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική για επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα και το κοιλιακό τοίχωμα και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για την θεραπεία των αιμορροΐδων και της κύστης κόκκυγα.
Έχει μεγάλη ερευνητική και κλινική εμπειρία στην χειρουργική απώλεια βάρους για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και παραδίδει μεταπτυχιακά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις τεχνικές αυτές.
Το 2018 που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, και ίδρυσε μαζί με 5 μελή ομάδα χειρουργών την Προηγμένη Λαπαροσκοπικη Χειρουργική Κλινική στο Metropolitan General.
Τερμάτισε δυο φορές τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, ήρθε σε επαφή με το τρίαθλο και διατηρεί τρείς “ρομποτικές” ιδιότητες: γονέας, χειρουργός και...τριαθλητής!!!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Λαπαροσκοπική χειρουργική
  • Χειρουργική απώλεια βάρους
  • Χειρουργική ογκολογία
  • Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για αιμορροΐδες-κύστη κόκκυγα Laser

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Website: dardamanis.gr
Τηλέφωνο: 6948122210 & 2106184000

ΩΡΑΡΙΟ

Δέχεται καθημερινά, 8.00 - 16:00.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική ΙΑΣΩ
Λ.Κηφισίας 37-39, Μαρούσι

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ