Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο Κωνσταντίνος Μυρίλλας

Ρομποτική Χειρουργική και Γυναικολογία

Δρ. Κωνσταντίνος Μυρίλλας, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος , M.D., M.sc

O μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Κωνσταντίνος Μυρίλλας γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε την βασική του παιδεία στην Βαρβάκειο Πρότυπο σχολή το 1985. Εισήχθει 2ος με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1991 με άριστα. Πραγματοποίησε της μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ηνωμένη Βρετανία όπου εργάστηκε σε νοσοκομεία του Λονδίνου και του Cambridge και απέκτησε την ειδικότητα της μαιευτικής γυναικολογίας.
Από το τέλος του 2000, ιδιωτεύει στην Αθήνα υπηρετώντας τους τομείς της γονιμότητας της ενδοσκοπικής χειρουργικής, της ανάπλασης κόλπου καθώς και της μαιευτικής, αρχικά στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ & ΛΗΤΩ και από το 2010 στο ΡΕΑ νοτίων προαστίων.
Εισακούγοντας τον παλμό και τις ανάγκες της εποχής επέδειξε ζήλο και ειδικό ενδιαφέρον στον χώρο της κοσμητικής γυναικολογίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός. Εθήτευσε στο πλευρό του διάσημου Dr. Matlock ή dr. 90210 στο Beverly Hills του Los Angeles ακολουθώντας της χειρουργικές του τεχνικές και τον τρόπο οργάνωσης και αξιοποιώντας την μακρόχρονη επιτυχημένη εμπειρία του κέντρου του σε σειρές ασθενών απ’όλο τον κόσμο.
Ίδρυσαν μαζί μέσα στο 2008 το πρότυπο κέντρο κοσμητικής γυναικολογίας και πλαστικής χειρουργικής LVRI Athens όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού προφίλ από μια πλειάδα νέων και επιτυχημένων ιατρών στο χώρο τους, διασφαλίζοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και επιτυχία σύμφωνα με τους κανόνες του LVRI Los Angeles.
Είναι μέλος της Ελληνικής λαπαροσκοπικής εταιρίας , μέλος του American Cosmetic Society και του Αμερικάνικου & Αγγλικού κολλεγίου γυναικολόγων.
Είναι εξάλλου ενεργό μέλος της Ελληνικής και διεθνής ρομποτικής εταιρίας (MIRA), μέλος της Ευρωπαϊκή εταιρίας επεμβατικής λαπαροσκόπησης (ESGE) καθώς και της ευρωπαϊκής εταιρίας γονιμότητας (ESRE).

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική
  • Ινομυώματα Μήτρας
  • Ενδομητρίωση
  • Υστεροσκόπηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέχεται με ραντεβού.
Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη: 17:00 - 21:30

Website: kmyrillas.gr

Email[email protected]

Τηλέφωνο:  2107609109 & 6973643090

Φαξ2107609109

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Καραολή και Δημητρίου 41, Βύρωνας, Τ.Κ. 16231

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ