KidsLand Festival 2021 στο Θέατρο Θανάσης Βέγγος

Photo: viva.gr

Πρόκεται για ένα Ψυχαγωγικό πάρκο για όλη την οικογένεια που θα προσφέρει αμείωτη δράση και κέφι στο τέλος του καλοκαιριού και μόνο για 3 ημέρες! Μία μαγευτική ...απόδραση στον Κορυδαλλό για όλη την οικογένεια με μόνο 1 εισιτήριο! 

Από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου και από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι τις 23.00 το βράδυ, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό Festival για παιδιά απο 2-12 ετών για 6 ολόκληρες ώρες με ένα εισιτήριο!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

  • Bubble Show απο τους Mr and Mrs Bubble. Ένα φαντασμαγορικό σόου με χιλιάδες σαπουνόφουσκες μικρές και μεγάλες που κάνουν όλα τα παιδιά να ενθουσιαστούν. 
  • Yποδοχή απο τον ΜπαμπαΣτρούμφ και την Στρουμφίτα και δώρο σε κάθε παιδί ένα στρουμφοκαπελάκι.
  • Καταπληκτικές Θεατρικές Παραστάσεις απο την εταιρεία θεάτρου L.C.
  • Η sold out διαδραστική παράσταση των τελευταίων ετών τα 3 Γουρουνάκια αλλά και οι εκπληκτικές παραστάσεις Ο Μάγος του ΟΖ και Ο Παπουτσωμένος Γάτος.
  • Α’ Προβολή της κινηματογραφικής ταινίας, «Λάσι, Γύρνα Σπίτι» σε μεγάλη οθόνη!
  • Παραστάσεις Μαριονέτας απο τον Θίασο Γκότση  /Μάγοι, φανταστικά Εργαστήρια ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 
17,00-17.30 ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
17.30-18.00 ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΓΚΟΤΣΗ ΠΙΝΟΚΙΟ
18.00 -18.30 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΩΝ ΟΙ ΘΑΜΑΤΟΠΟΙΟΙ
18.30-19.30 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ
19.30-20.30 BUBBLE SHOW ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΕΣ 
20.30-ΛΑΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ Α ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
17,00-17.30 ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
17.30-18.00  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΩΝ ΟΙ ΘΑΜΑΤΟΠΟΙΟΙ
18.00-19.15 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
19.30-20.30 BUBBLE SHOW ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΕΣ 
20.30-ΛΑΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ Α ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
17,00-17.30 ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
17.30-18.00 ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΓΚΟΤΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
18.00 -18.30 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΩΝ ΟΙ ΘΑΜΑΤΟΠΟΙΟΙ
18.30-19.30 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ
19.30-20.30 BUBBLE SHOW ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΕΣ 
20.30-ΛΑΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ Α ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

MR & MRS. BUBBLE
Ένα φαντασμαγορικό σόου με χιλιάδες σαπουνόφουσκες μικρές και μεγάλες που κάνουν όλα τα παιδιά να ενθουσιαστούν να πραγματικά ξεχωριστό θέαμα, που συνδυάζει τσίρκο και θέατρο του δρόμου, προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία εμπειρία χαράς και τέχνης. Μοναδικές εφευρέσεις που εισήγαγαν πρώτοι παγκοσμίως οι Mr. and Mrs. Bubble, παρουσιάζονται στις παραστάσεις και στα εργαστήριά τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΛΑΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ
Λίγα λόγια για την ταινία
Η Λάσι, το διασημότερο σκυλί στην ιστορία του σινεμά, επιστρέφει στις κινηματογραφικές οθόνες με μια ακόμη υπέροχη ιστορία αχώριστης φιλίας, βασισμένη στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Έρικ Νάιτ.
Η αναζήτηση της βασικής πρωταγωνίστριας ξεκίνησε πριν καν περάσει από οντισιόν ο πρώτος ηθοποιός. «Δεν υπάρχουν εκπαιδευμένα κόλεϊ στη Γερμανία, γιατί αυτομάτως παραπέμπουν στη Λάσι, παρόλο που καμία ταινία Λάσι δεν έχει γυριστεί στη Γερμανία μέχρι σήμερα», εξηγεί oπαραγωγός Χένινγκ Φέρμπερ. Έτσι, η παραγωγή έπρεπε να εντοπίσει και να εκπαιδεύσει νεαρά κόλεϊ συγκεκριμένα για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Η δύσκολη αυτή αποστολή ανατέθηκε στη Ρενάτε Χιλτλ, η οποία δεν πίστευε την τύχη της: «Έγινα εκπαιδεύτρια ζώων επειδή είδα την “Λάσι” σαν παιδί και μαγεύτηκα με την ιστορία! Αυτό το πρότζεκτ είναι σαν τρόπαιο για μένα.» 
Η παράδοση θέλει αρσενικά σκυλιά να υποδύονται τη θηλυκή Λάσι, αφού έχουν πυκνότερο, κι άρα ομορφότερο, τρίχωμα. Ενάμιση χρόνο πριν τα γυρίσματα, η Χιλτλ βρήκε στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ τρία νεαρά κόλεϊ που ταίριαζαν οπτικά στην περιγραφή της πρωταγωνίστριας, ένα από τα οποία, ο Μπάντιτ, ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. «Το πιο σημαντικό για ένα κινηματογραφικό σκυλί», εξηγεί η Χιλτλ, «είναι να του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής, να κινητοποιείται εύκολα και να του αρέσει να βρίσκεται με πολλούς ανθρώπους τριγύρω. Αυτό δεν είναι εύκολο με τα σκυλιά κοπαδιού, γιατί αυτά χρειάζονται μόνο τα κοπάδια τους και την οικογένειά τους. Ο Μπάντιτ, από την άλλη, πάντα ήθελε να είναι στο κέντρο της προσοχής από τότε που τον πήραμε στην ηλικία των πέντε μήνων. Είναι η τέλεια Λάσι.» Ο Μπάντιτ εμφανίζεται τελικά στο 90% της ταινίας, με τον Μπέιλι και τον Μπάντι να τον ντουμπλάρουν στα υπόλοιπα πλάνα – «όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει τους κασκαντέρ και ντουμπλέρ του, έτσι και ο Μπάντιτ», λέει γελώντας η εκπαιδεύτριά του.

Από 26 – 28 Αυγούστου 2021, 17:00 – 23:00
Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος, Πελοποννήσου 173, Κορυδαλλός
Τηλ.: 210 49 70 475
Κόστος: από 4 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 2 – 12 ετών & γονείς