"Ο Παπουτσωμένος Γάτος" στο θέατρο Χυτήριο έως τις 16 Απριλίου

Photo credits: viva.gr

Το γνωστό σε όλους παραμύθι "Ο Παπουτσωμένος Γάτος", παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι για 7ο χρόνο. Η παράσταση είναι διαδραστική και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 - 9 ετών.

Λίγα λόγια για το έργο

 

Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών, βοηθά το φτωχό αφεντικό του να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς. Μέσα από παιχνίδια, χορό και την συμμετοχή των παιδιών, ο σκανταλιάρης γάτος γίνεται αχτύπητο δίδυμο με το αφεντικό του και αναστατώνουν ένα ολόκληρο χωριό. Έλα μαζί με την μαμά και τον μπαμπά σου, στο θέατρο Χυτήριο, να βοηθήσεις το πιο διασκεδαστικό θεατρικό δίδυμο, να κυνηγήσεις ροζ λαγούς, στρουθοκαμήλους και να χορέψεις όσο ποτέ.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παράσταση παίζεται τα Σάββατα 2, 9 και 16 Απριλίου, στις 16.00.

Συντελεστές
Αφηγητής:
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Ενδυματολογία: Αθηνόδωρος Λημνιός
Παίζουν: Θοδωρής Κατσαρός, Νάντια Αντωνίου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νίκος Λημνιός
* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.


Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ.: 6980798469
Εισιτήρια από €8
στο www.viva.gr