Εκπαιδευτική δράση "Κρουαζιέρα στην τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας" στο Μουσείο Κοτσανά

Photo: facebook.com

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας υποδέχεται τη νέα σεζόν ανανεωμένο και "ασφαλές", καλωσορίζοντας το κοινό του, έχοντας σχεδιάσει πρωτότυπες θεματικές εμπειρίες επίσκεψης και εκπαιδευτικά εργαστήρια που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους. 

  • Κυριακή 26/9 – και ώρα 12:00

"Κρουαζιέρα στην τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας" | Θεματική Εμπειρία Επίσκεψης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Αρχιμήδης με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην ιστορία;

Η τεχνολογία της αρχαιότητας έχει την τιμητική της!

Η Συρακουσία ανοίγει πανιά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι με όλες τις ανέσεις! 75 μέτρα μήκος, τρία καταστρώματα, εκτροφείο ψαριών, στάβλοι αλόγων, πολυτελείς κλίνες, ατμόλουτρα, γυμναστήριο, σκεπαστοί κήποι, πολλαπλά αμυντικά συστήματα, ακόμα και ναοί όπως αυτός της Αφροδίτης μάς περιμένουν να τα γνωρίσουμε!
Το κολοσσιαίο πλοίο μάς υπόσχεται ένα ασφαλές ταξίδι πολλών ναυτικών μιλίων με εμβληματικούς σταθμούς αφιερωμένους στην τεχνολογία της Αρχαίας Ελλάδας, πολλές εκπλήξεις και μια διαφορετική συνάντηση με τον Αρχιμήδη!

Προτείνεται τηλεφωνική προκράτηση θέσεων, καθώς οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 211 411 0044.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 10 άτομα

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

Μουσείο Κοτσανά, Πινδάρου 6 Αθήνα
Τηλ.: 2114110044
Κόστος: Δωρεάν / Οι επισκέπτες καταβάλλουν μόνοτο αντίτιμο εισόδου στο Μουσείο (5 ευρώ).
Ηλικίες: 6 – 12 ετών