"Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού

Photo: viva.gr

Με μία διαδραστική παράσταση η εταιρεία L & S πολύ έμπειρη στο χώρο του παιδικού θεάτρου παρουσιάζει το παραμύθι, "Ο Λύκος & τα 7 κατσικάκια" με πολύ παιχνίδι, χορό, τραγούδι και 9 ηθοποιούς επί σκηνής!

Ελάτε να παίξετε και να τραγουδήσετε με τα 7 Κατσικάκια, και να τα βοηθήσετε να αποφύγουν τις παγίδες του παμπόνηρου λύκου! Δώστε το δικό σας ευτυχισμένο τέλος στο αγαπημένο παραμύθι «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», που ζωντανεύει στη σκηνή του Λύχνου από 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα στις 17:00.

Λίγα λόγια για το έργο
Όλα κυλούν ήρεμα στο όμορφο σπίτι μέσα στο δάσος, όπου ζουν τα κατσικάκια με τη μαμά τους, μέχρι που εμφανίζεται ένας λύκος. Ψάχνει τρόπους να ξεγελάσει τα κατσικάκια και να εισβάλει στο σπιτάκι. Θα καταφέρει να τα παραπλανήσει και να του ανοίξουν την πόρτα; Τα επτά κατσικάκια θα ακούσουν τις συμβουλές της μαμάς κατσίκας για να προστατευτούν;

Σε αυτό το διαδραστικό παραμύθι με πολλά παιχνίδια, χορό και 9 ηθοποιούς επί σκηνής, οι μικροί θεατές θα διαμορφώσουν την εξέλιξη της ιστορίας μέσα από ομαδικές δράσεις με την καθοδήγηση των ηθοποιών, και θα δώσουν το δικό τους αίσιο τέλος σε αυτή την αγαπημένη παιδική ιστορία.

 Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών  L&S και  W.T.F – ACT.

Κάθε Κυριακή, από 26/09/2021 – 16/01/2022, 17:00
Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83, Αθήνα
Τηλ.: 2110121686
Κόστος: 8 ευρώ
Εισητήρια: viva.gr
Ηλικίες: 2 – 9 ετών