Η παιδική παράσταση «Η Βασίλισσα των Πάντων» στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» για παιδιά έως 3 ετών

Photo: ticketservices.gr

Έρχεται η νέα δουλειά των αγαπημένων δημιουργών «Θα Βγω απ’το Αυγό» και «Μουσικές Εποχές» αυτή τη φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λάμπρου Φισφή Νέα στην παιδική σκηνή της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η μαγική και πολύχρωμη αυτή παράσταση για πολύ μικρά παιδιά, με το όνομα «Η Βασίλισσα των Πάντων» ταξιδέψει το βρεφικό κοινό και τους γονείς του σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και φαντασία.

Το έργο «Η Βασίλισσα των Πάντων» απευθύνεται σε βρέφη από 10 μηνών, παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους. Η παράσταση με όχημα την αχαλίνωτη σκέψη, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια των θεατών μέρη μαγικά με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Λίγα λόγια για το έργο
Καθισμένοι σε μαξιλάρια ή μικρά καρεκλάκια, οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια-περφόρμερ και έναν χαρισματικό μουσικό κρουστών, που παίζει ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινά αντικείμενα, και συμμετέχουν ενεργά χρησιμοποιώντας αντικείμενα που βρίσκονται στην ατομική τους τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο, που τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’το Αυγό», η οποία γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίσει στην έκτης της σεζόν, αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική παράσταση της Αθήνας, καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικής για μωρά «Μουσικές Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ / ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
Σάρα Τοσκάνο
ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Σόλης Μπαρκί
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Στέφανος Τορπόγλου
ΑΦΗΓΗΤΗΣ
Λάμπρος Φισφής
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ / ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Χριστίνα Κωστέα
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ / ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ
Ρενάτα Γκίκα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΑ
Απόστολος Ζυγούρης
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ / ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ
Μυρτώ Δεληβοριά
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Λάμπρος Φισφής
ΠΑΙΖΟΥΝ
Σάρα Τοσκάνο και Σόλη Μπαρκί

* Ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής με χωρητικότητα 50%. Ανάμεσα στις οικογένειες τηρούνται επαρκείς αποστάσεις, οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται με νωπό αλλά και με φυσικό αέρα πριν από κάθε παράσταση.

Κυριακή 10 & 24 Οκτωβρίου και 7 & 21 Νοεμβρίου, 15:00
Κυριακή 17 Οκτωβρίου, 14 & 28 Νοεμβρίου και 12 & 26 Δεκεμβρίου, 12:30
Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις: Σάββατο 11 & 25 Δεκεμβρίου, 12:00 και Δευτέρα 27, Τρίτη 28, Τετάρτη 29 & Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, 12:30
Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» - Αίθουσα «Πολυχώρος», Πέτρου Κόκκαλη 1, Αθήνα
Τηλ.: 2107282778 
Κόστος: 18 – 26 ευρώ
Ηλικίες: 10 μηνών – 3 ετών