"Τα Στρουμφάκια – Επιχείρηση Στρουμφίτα" για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Βεάκη

Photo: viva.gr

Λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα Στρουμφάκια γελαστά… Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σε όλο τον κόσμο, οι μικροί μπλε ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν και μας μαγεύουν σε μία εξίσου μαγευτική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, μουσική και τραγούδι.

Πρόκειται για μία εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλες οι γενιές έχουν λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μετά από παρουσίαση σε πάνω από 30 χώρες, η νέα αυτή θεατρική παραγωγή μεταφέρει το κοινό  τόσο ρεαλιστικά στη μαγεία του Στρουμφοχωριού 

Λίγα λόγια για το έργο 
Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη; Όοοοχι και τόσο. Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού. Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια». Ποιός θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν; 

Διασκεδάστε με τα αγαπημένα μπλε «πλασματάκια» σε μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, όπου ο μαγικός κόσμος τους θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κουστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές.

Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία. Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους. 

Κάθε Κυριακή, από 31/10 – 14/11/2021, 11.30 & 14.30
Θέατρο Βεάκη, Στουρνάρη 2, Αθήνα, Τηλ.: 2105223522
Κόστος: από 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 4 – 9 ετών