"Ήταν ένα μικρό χαρτάκι" από το Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Το έξυπνο, μουσικό παραμύθι της Αντιγόνης Παρούση και του Αλέξη Κυριτσόπουλου «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι» παρουσιάζεται για 2 μοναδικές παραστάσεις στις νέες «Φιγούρες & Κούκλες» για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Πρόκειται για μία παράσταση κουκλοθέατρου με μικτές τεχνικές. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και παράλληλα με τη διασκέδαση που προκύπτει από τις αστείες φιγούρες και τους έξυπνους διαλόγους, τα πρωτότυπα τραγούδια και τις μουσικές, θέλει να φέρει σε επαφή τα παιδιά με τον μαγικό κόσμο του χαρτιού, να τους γνωρίσει την ιστορία του, τις χρήσεις του, τις ποιότητες και τα είδη χαρτιού και ταυτόχρονα να τα εισάγει στη χρήση των σύνθετων λέξεων. Μία παράσταση με πολύ κέφι, μουσική, χρώματα!

"Ήταν ένα μικρό χαρτάκι" από το Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα χαρτάκι τριγυρίζει στο σπίτι του και στην πόλη, προσπαθώντας να αποφασίσει τι δουλειά θα κάνει όταν μεγαλώσει. Συζητάει σχετικά με τους γονείς, τους παππούδες, τους δασκάλους του, αλλά και τον κόσμο γύρω του.
Οι προτάσεις τους είναι ελκυστικές, πειστικές, αλλά το χαρτάκι για να αποφασίσει θέλει πρώτα να γνωρίσει όλες τις προοπτικές. Γι’ αυτό συνεχίζει τη διαδρομή του ώσπου να ανακαλύψει εκείνο που θα του δίνει χαρά οδηγώντας το ταυτόχρονα στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.

 «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι»
Των Αντ. Παρούση – Αλ. Κυριτσόπουλου από το ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Παρούση
Μουσική: Νικόλας Τσαφταρίδης
Στίχοι: Μαργαρίτα Κουλεντιανού
Εμψύχωση: Αλεξία Αλεξίου

 7/11/2021 & 21/11/2021
Φιγούρες & Κούκλες, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 2103227507 / 6937714733
Κόστος: 7 ευρώ
Ηλικίες: 4 ετών και άνω
Προπώληση: Viva.gr