Ονειρευτείτε με το έργο «Ο Τζακ και η Φασολιά» στο Θέατρο Λύχνος

Photo: viva.gr

Η διαδραστική παιδική παράσταση "ο Τζακ και η Φασολιά", παρουσιάζεται στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι, κάθε Σάββατο στις 17:00 και προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία σε όλες τις ηλικίες, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, παιχνίδι και χορό. 

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα μικρό αγόρι ο Τζακ, ζει με την μητέρα του σε ένα χωριό, μαζί με την αγελάδα τους. Για να μπορέσουν να επιβιώσουν αναγκάζονται να πουλήσουν την αγελάδα με αντάλλαγμα πέντε μαγικά φασόλια τα οποία θα φυτρώσουν μία πελώρια φασολιά. Ο μικρός μας ήρωας θα σκαρφαλώσει στην τεράστια φασολιά με σκοπό να δει μέχρι που φτάνει. Εκεί θα τον περιμένουν διάφορες εκπλήξεις, στο κάστρο του γίγαντα Φούσκα, που ζει πάνω από τα σύννεφα. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τον κακό γίγαντα; Θα βρει τρόπο να βγάλει από την φτώχεια τον εαυτό του και τη μητέρα του;

Με τη βοήθεια των μικρών θεατών ο Τζακ θα μάθει πόσο σημαντικό είναι να εργαζόμαστε για να αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε, πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η περιέργεια αλλά και πόσο σημαντικό είναι να ακούμε τους γονείς μας.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «ο Τζακ και η Φασολιά» είναι μία συμπαραγωγή των εταιρειών  “L&S” και “W.T.F – ACT”.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια – Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: W.T.F –ACT
Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη
Παίζουν: Νίκος Καϊνός, Ραφαέλα Καβαζαράκη, Στέλα Καπετάνιου, Λένα Δανάη Καστελιώτη

Κάθε Σάββατο, 13/11/2021 - 29/01/2022, 17.00
Θέατρο Λύχνος, Χαλκιδικής 83, Αθήνα
Τηλ: 2110121686 
Κόστος: 8 ευρώ
Ηλικίες: 2 – 9 ετών