"Το Διαμαντένιο Παλάτι και η Δύναμη της Αγάπης" από τον Πολυχώρο Αυλαία

Ένα φαντασμαγορικό παιδικό μιούζικαλ, με πολύ τραγούδι και χορό που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι. Τι θα συμβεί άραγε στο Διαμαντένιο Παλάτι; Πόσo μεγάλη είναι η Δύναμη της Αγάπης; Η Πριγκίπισσα Μοϊσίνα και ο Πρίγκιπας Άλεξ θα καταφέρουν με την Δύναμη της Αγάπης τους, να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία που τους προκαλεί η πανούργα Βασίλισσα Αριάδνη;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΚΕΙΜΕΝΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ:
ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΚΗΝΙΚΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΑΥΛΑΙΑ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ - ΦΩΤΑ: LEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ ( ΜΑΓΔΑ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ )
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ

"Το Διαμαντένιο Παλάτι και η Δύναμη της Αγάπης" από τον Πολυχώρο Αυλαία

ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΥ, ΙΟΥΛΙΟΣ - ΚΑΙΣΑΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΥΛΛΟΥ, ΝΙΚΟΛ ΑΝΟΙΚΤΟΜΑΤΗ, ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr & στα ταμεία του Θεάτρου
www.avlaiatheatro.gr

“ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ”
(ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 182 ΠΕΙΡΑΙΑΣ) 

2104297771 - 6906461616

***  Στον χώρο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid.

**  Η παράσταση είναι Covid Free .Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση , για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης . Για παιδιά 4-17 ετών , εναλλακτικά , γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δηλαδή  self-test τελευταίου 24ωρου.

Η είσοδος γίνεται με την χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων , τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων .

Σε κάθε περίπτωση επίδοσης επίσημου εγγράφου , θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.