Έλσα II - Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος: Μία χειμωνιάτικη παράσταση για μικρά παιδιά

Photo: viva.gr

Η Έλσα, η Άννα, ο χιονάνθρωπος Φρόντο και ο τάρανδος Σβεν σας προσκαλούν να παίξετε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε στο χιονισμένο δάσος.

Μια παραμυθένια χιονισμένη ιστορία ξετυλίγεται για τους μικρούς φίλους. Πραγματικό χιόνι επί σκηνής, παγόβουνα, μπαλόνια, ευφάνταστα και εντυπωσιακά κοστούμια και μαγικά κόλπα συνθέτουν μια μαγική ιστορία .

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα μυστηριώδες κάλεσμα οδηγεί την Έλσα και την παρέα της σε ένα αρχαίο μαγεμένο δάσος, όπου «κρύβονται» τα μυστικά της καταγωγής της και ο κίνδυνος που απειλεί το ειρηνικό βασίλειό της... Με τη συνδρομή των ιδιαίτερων φίλων της Φρόντο και Σβεν και με την αδελφή της Άννα, η Έλσα καταφέρνει να προστατέψει το βασίλειό της και να προσφέρει ειρήνη και αγάπη σε όλους.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

 ** Το θέατρο λειτουργεί ως Covid Free χώρος και η είσοδος για τους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο από δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Για τα παιδιά από 4-11 ετών απαιτείται αρνητικό self test 24 ωρών και για ανήλικους 12-17 ετών απαραίτητη προσκόμιση PCR ή Rapid Test.

Κάθε Κυριακή από 16/01/2022 έως 27/02/2022, 11.00
Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού

Χαλκιδικής 83, Αθήνα
Τηλ.: 2110121686
Κόστος: 8 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 2 ετών και άνω