Η παράσταση "Ντάμπο το Ελεφαντάκι" έρχεται από το θέατρο Χυτήριο

Photo: viva.gr

Ελάτε να γνωρίσετε τον μεγαλόκαρδο ήρωα και την παρέα του στο πιο φαντασμαγορικό τσίρκο με πολύ τραγούδι και χορό. Ένα συγκινητικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που μιλά για τη διαφορετικότητα, τη φιλία και την αληθινή αγάπη.

Η απόλυτα διαδραστική παιδική παράσταση «ΝΤΑΜΠΟ το ελεφαντάκι», μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ένα μαγικό ταξίδι, παρουσιάζεται στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι, κάθε Κυριακή στις 13:00. Μια πληθωρική θεατρική εμπειρία για όλη την οικογένεια με τις εντυπωσιακές στολές μασκότ!

Λίγα λόγια για το έργο
Ο μικρός Ντάμπο που γεννήθηκε στην αιχμαλωσία του τσίρκου δείχνει διαφορετικός από τους άλλους ελέφαντες εξαιτίας των ασυνήθιστα μεγάλων αυτιών του. Τα υπόλοιπα ζώα τον περιφρονούν κι όταν η μητέρα του επιχειρεί να τον προστατεύσει οι υπεύθυνοι την αλυσοδένουν σε ξεχωριστό κλουβί. Το μόνο που απομένει στον απαρηγόρητο μικρούλη είναι η φιλία του καλόκαρδου Τίμοθι Μάους, ο οποίος τον ενθαρρύνει να εκμεταλλευτεί την «διαφορετικότητά» του αντί να ντρέπεται γι’ αυτήν. Ακολουθώντας τη συμβουλή του φίλου του ο Ντάμπο έκπληκτος ανακαλύπτει ότι τα τεράστια αυτιά με τα οποία τον προίκισε η φύση του δίνουν την ικανότητα να πετάξει ... 

 Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «ΝΤΑΜΠΟ το ελεφαντάκι» είναι μία συμπαραγωγή των εταιρειών “L&S” και “W.T.F – ACT”.

 * Το θέατρο λειτουργεί ως Covid Free χώρος: Η είσοδος για τους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο από δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Για τους ανήλικους από 4-17 ετών απαιτείται αρνητικό self test 24 ωρών.

Κάθε Κυριακή, έως 27/02/2022, 13.00
Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ.: 2103412313
Κόστος: από 8 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 4 ετών και άνω