Εργαστήρι τέχνης για παιδιά 7-9 ετών στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Ένα εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 7-9 ετών με τίτλο "Η Απόδραση των Φρούτων", διοργανώνει το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, κάθε Σάββατο, από τις 12:30 έως τις 14:00, μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Εξωτικά γκρέιπφρουτ, ζουμερά πορτοκάλια, μυρωδάτα λεμόνια και φρούτα που δεν έχει συναντήσει άνθρωπος ποτέ, απέδρασαν νωρίς το πρωί από τη λαϊκή αγορά της οδού Ξενοκράτους και βρήκαν καταφύγιο στα έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Το Μουσείο του Ιδρύματος στην Αθήνα καλεί τα παιδιά να αναζητήσουν τα φρούτα που χάθηκαν και να εμπνευστούν από τη Συλλογή για να δημιουργήσουν το δικό τους αγαπημένο φρούτο με την τεχνική του needle felting.

Στο εργαστήριο "Η Απόδραση των Φρούτων", τα παιδιά θα παίξουν με ήχους, μυρωδιές και υφές, θα λύσουν αινίγματα και γρίφους και θα ανακαλύψουν τη μαγεία του needle felting χρησιμοποιώντας πολύχρωμο μαλλί και βελόνες για να φτιάξουν καλοκαιρινά φρούτα!

Σχεδιασμός: Ιουλία Μαρούση
Υλοποίηση: Ιουλία Μαρούση, Ιωάννα Κουτσούκη, Βίκη Χρηστάκη

Έως 10 συμμετοχές
Διάρκεια: 90’
Κόστος συμμετοχής: 12€
Κόστος για Kid και Family Members: 9,60€

* Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ατομικό και περιλαμβάνει αποκλειστικά τη συμμετοχή ενός παιδιού.
** Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο εργαστήριο προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του μουσείου 15’ πριν την έναρξη.
*** Οι γονείς δεν συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Εφόσον το επιθυμούν, οι γονείς παραμένουν στον χώρο του μουσείου έως τη λήξη του εργαστηρίου, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή γεύμα στο Εστιατόριο-Café ή μία περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους. Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου στους εκθεσιακούς χώρους ή την κατανάλωση φαγητού/ποτού στο Εστιατόριο-Café.

Μουσείο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή (Παιδικό Εργαστήριο)
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα
Tηλ. 2107252895
Email: [email protected]