Διαδραστική παρουσίαση παιδικού βιβλίου στον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi bKK (4/6)

Ο Πολυχώρος Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis υποδέχεται με μεγάλη χαρά την συγγραφέα Ευαγγελία Κακούρου που θα παρουσιάσει το βιβλίο της για παιδιά με τίτλο: ''O Καπετάν Τερηδονίξ και οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας''.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 12.15μμ.

Πρόκειται για μία διαδραστική παρουσίαση που τα περιλαμβάνει όλα: αφήγηση, τραγούδι, χορό, βιωματικό παιχνίδι και πολλά μαγικά κόλπα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο Καπετάν Τερηδονίξ μαζί με τους πειρατές του, Πέτρα και Πλάκα, ταξιδεύει ανενόχλητος στο στόμα των παιδιών που τρώνε γλυκά και ξεχνούν να πλύνουν τα δόντια τους… Τους κλέβει τα δοντάκια και τα προσθέτει στη συλλογή του... Τι γίνεται, όμως, όταν μία ομάδα Ιπποτών αποφασίζει να λάβει δράση, έχοντας ως μόνο όπλο μεγάλες στρογγυλές βούρτσες; Θα καταφέρουν άραγε οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας να νικήσουν τον Καπετάν Τερηδονίξ και το πλήρωμά του με τη βοήθεια των παιδιών;

Η αγάπη της Ευαγγελίας για τα παιδιά και την ανάγνωση βιβλίων, την ώθησε στη συγγραφή αυτού του παραμυθιού, που έχει ως στόχο, να βοηθήσει τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να κατανοήσουν τη σημασία της στοματικής υγιεινής και της υπευθυνότητας με διασκεδαστικό κυρίως τρόπο.

*Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος και είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλ. 2106892276 6981806728 (ωράριο γραμματείας: Δευ.-Σαβ. 11.00-17.00)

Πολυχώρος Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis
Τροίας 1, Βριλήσσια
Email: [email protected]