"Oxygen", μία δράση στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), υποδέχεται τα παιδιά σε μία σειρά υπαίθριων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την ιστορία, την τέχνη, το περιβάλλον και το θέατρο σκιών.

Τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν, ενώ είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, την Κυριακή 3 Ιουλίου και το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022... ζητείται οξυγόνο! Με έμπνευση την έκθεση “Burning Issues - Merimbula” της εικαστικού Δανάης Στράτου, που φιλοξενείται στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων και πραγματεύεται την καταστροφή της φύσης και την κλιματική αλλαγή που βιώνουμε καθημερινά, το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΠΑΝΔΑ καλεί μικρούς και μεγάλους να προβληματιστούν και να βρουν λύσεις, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει στην περιβαλλοντική αγωγή.

Απολαμβάνοντας, τόσο τις δύο εγκαταστάσεις της έκθεσης όσο και την ομορφιά του καταπράσινου πάρκου Ελευθερίας οι μικροί μας φίλοι θα προσπαθήσουν στο τέλος του προγράμματος να αποτυπώσουν εικαστικά τα στοιχεία της φύσης που επηρεάζουν το κλίμα στον πλανήτη μας δημιουργώντας τα δικά τους έργα τέχνης!

Ώρα: 10.30
Διάρκεια: 45 λεπτά
Ηλικίες: 6-12 ετών
Όριο συμμετοχών: 15 άτομα

Κήπος και εκθεσιακός χώρος Κέντρου Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Βασιλίσσης Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2107232604 (Δευτέρα - Παρασκευή,10.00-14.00)