"Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας" για 4ο χρόνο στο Θέατρο Βαφείο

Photo credits: viva.gr 

Δυο πολύ καλοί φίλοι, "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας", ζουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μέσα στο μαγεμένο Δάσος... Ο Μέρμηγκας μαζεύει όλη μέρα προμήθειες για το χειμώνα. Ο Τζίτζικας, όμως, προτιμάει το χορό και το παιχνίδι και κοροϊδεύει το φίλο του που συνεχίζει να εργάζεται σκληρά μαζεύοντας φαγάκι. 

Ποιος έχει δίκιο τελικά, ο Τζίτζικας ή ο Μέρμηγκας; Και τι είναι αυτό που πραγματικά μετράει τελικά; Το να σκέφτεσαι μόνο το σήμερα ή το να προνοείς για τα προβλήματα που ξέρεις πως θα έρθουν στο μέλλον;

Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά, μέσα από μια ιστορία γεμάτη κρυφά νοήματα για όλη την οικογένεια! Μια διαδραστική παράσταση με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική. Μια γνωστή ιστορία, ειπωμένη με έναν άλλο, πιο μαγικό τρόπο.

Μία παραγωγή της εταιρείας L&S, που έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Εισιτήρια: €8
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr    

Θέατρο Βαφείο
Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115
Βοτανικός (Μετρό Κεραμεικός)

Τηλέφωνο: 2103425637