Η Βαμβακού Λακωνίας μας περιμένει με εργαστήριο ρομποτικής και μηχανικής στις 3-4/9

Σεπτέμβρης φτάνει, φθινόπωρο έρχεται και η Βαμβακού μας καλεί σε νέες εξορμήσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, η Vamvakou Revival προτείνει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά, καλλιτεχνικά δρώμενα και εικαστικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
 
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο ρομποτικής στο V.Lab, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών

Άλλο ένα εργαστήριο ρομποτικής, έρχεται να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο των Lego WeDo 2.0. Μικροί επιστήμονες, ελάτε να μάθετε, πώς να συνεργάζεστε, να δημιουργείτε, μα πάνω απ’ όλα να διασκεδάζετε, προγραμματίζοντας και καθοδηγώντας το ρομποτάκι σας.

Συντελεστές εργαστηρίου: ROBOT-fun της Nokia Hellas.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, έως 15 συμμετέχοντες.
Συμμετοχή 5€.
Απαιτείται προκράτηση στέλνοντας τα στοιχεία σας στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Vamvakou-Revival

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00 περιμένει παιδιά: 8-12 ετών, σε ένα εργαστήριο 3D σχεδίασης και εκτύπωσης.

Το εργαστήριο μηχανικής του V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) επιστρέφει κι υποδέχεται τους μικρούς πολυμήχανους κατασκευαστές. Ελάτε να μάθουμε πώς σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε σε 3 διαστάσεις!

Αφού τελειοποιήσουμε τις διαστάσεις των επιμέρους τμημάτων μίας κατασκευής και δημιουργήσουμε τα τελικά αρχεία εκτύπωσης, θα εκτυπώσουμε με τη χρήση των 3D εκτυπωτών του εργαστηρίου. Μια κατασκευή φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από τους μαθητές του V.Lab!

Συντελεστής: Ομάδα Robot-fun Nokia Hellas
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, έως 8 συμμετέχοντες.
Συμμετοχή: 5€
Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία σας και του παιδιού σας στο [email protected] 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Vamvakou-Revival