Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Πεδίον του Άρεως

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιούνται στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, στο Πεδίον του Άρεως, δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από το παραμύθι "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων", οι πολίτες της Αθήνας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές κλασικών ταινιών του παγκόσμιου σινεμά, αλλά και προβολές για τους μικρούς φίλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ τα δωρεάν εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου. Επισημαίνεται ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος και για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Οι προβολές για παιδιά έχουν ως εξής:

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, 20.30

Απίθανο κοάλα
Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr.Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη Ερημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.
Απίθανο κοάλα

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, 20.30

Κοντορίτο
Σε ένα ταπεινό και γραφικό χωριό στις ρίζες των Άνδεων, ένα δημοφιλές πουλί, ο Κοντορίτο περνάει καλά. Παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, όλοι (σχεδόν) τον αγαπούν και βγαίνει με την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού, τη Γιαγίτα. Δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν, εξαιτίας μίας αθώας φάρσας που στήνει ο Κοντορίτο, η Ντόνια Τρεμεμπούντα, η μαμά της Γιαγίτα, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. Η Γιαγίτα αποφασίζει να τον χωρίσει, και ο αντίπαλος του Κοντορίτο, ο Πέπε Κορτιζόνα, βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να την αποπλανήσει. Προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Γιαγίτα, ο Κοντορίτο και ο ανιψιός του Κονέ, φεύγουν στο διάστημα για να σώσουν τη μέλλουσα πεθερά και τον ίδιο τον πλανήτη.
Κοντοριτο

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για όλες τις προβολές στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, εδώ.