Παιχνίδια στο δάσος για παιδιά από 2-10 ετών με την Πολύχρωμη Σπείρα

H Πολύχρωμη Σπείρα, μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, που πραγματοποιεί εκδηλώσεις με επίκεντρο πάντα το παιδί, περιμένει μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, για παιχνίδια στο δάσος και επαφή με τη φύση.

Oι Ροβινσώνες, για παιδιά 6-10 ετών στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής
Αρουραίοι εναντίον Κεραυνών! Δύο ομάδες έχουν ναυαγήσει σε ένα καταπράσινο νησί στην μέση του Ατλαντικού. Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να επιβιώσει. Τα παιδιά θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να περάσουν μια σειρά δοκιμασίες για να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Ένας αγώνας μέσα στο δάσος, γεμάτος παιχνίδι και πολύ γέλιο αρχίζει!
Special guests, οι γονείς!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Φάρμα, για παιδιά 2-4 ετών στη Φιλοθέη
Ελάτε να αρμέξουμε την αγελάδα, να μαζέψουμε τα αυγά από τις κότες, να ταΐσουμε το κουνελάκι, να φυτέψουμε τους δικούς μας σπόρους! Ελάτε να συναντήσετε τις αγρότισσές μας σε μια προσομοίωση της ζωής σε μια φάρμα. Για τους γονείς θα υπάρχουν στρωμένες κουβερτούλες κάτω από τα δέντρα, να απολαύσουν την μύηση των παιδιών τους σ' έναν αγροτικό τρόπο ζωής!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μικροί Ινδιάνοι, για παιδιά 2,5-5 ετών στο Αισθητικό δάσος Καισαριανής
Είμαι το Κόκκινο Φτερό και σας καλωσορίζω στο μεγάλο χωριό εκπαίδευσης των μικρών Ινδιάνων! Είστε έτοιμοι να μάθετε το πώς ζούμε και πώς επιβιώνουμε στα δάση της Αμερικής; Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το ινδιάνικο όνομά σας, να χορέψετε το χορό της βροχής, να εξημερώσετε το άλογό σας, να περάσετε μια σειρά δοκιμασίες κι αν τα καταφέρετε να γίνετε κι εσείς μέλη στην φυλή μας; Ελάτε να δούμε την φύση από πιο κοντά. Να παρατηρήσουμε τα δέντρα, τα φυτά και τους ήχους του δάσους. Να μιλήσουμε για τα ζώα και να μιμηθούμε τις κινήσεις τους. Να μάθουμε πως να προστατεύσουμε το δάσος μόνο όπως οι Ινδιάνοι γνωρίζουν!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πολύχρωμη Σπείρα
Τηλ.: 2112144474
Email: [email protected]