Η Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα ανοίγει με αμέτρητα παιχνίδια στις 3 Δεκεμβρίου στο ΜΕΚ Παιανίας

Το Santa Claus Kingdom θα δημιουργήσει την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα, σε ένα χώρο έκτασης 13.000 τ.μ., με τριάντα παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, να συνθέτουν την πιο μοναδική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Θεματικά stages, παιδότοποι, παγοδρόμιο, καρουσέλ, τρενάκι, τοίχος αναρρίχησης και πολλά ακόμη σας περιμένουν για να ζήσετε ξένοιαστες στιγμές με τα παιδιά σας.

Luna Park Land
Δέκα μηχανοκίνητα παιχνίδια κλασσικού Λούνα Παρκ: Mini roller coaster, classic carousel, καράβι, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, ιπτάμενες καρέκλες, παιδικό τρενάκι, super cross, mighty mouse, κ.α.

Ice Fun Land
Το μεγαλύτερο εσωτερικού χώρου παγοδρόμιο της Αθήνας, έκτασης 300τ.μ., πίστα ice rollers, χιονοτσουλήθρες, τσουλήθρες με tubes, κ.α.

Adventure Land
Δεκαπέντε παιχνίδια δράσης και δεξιοτεχνίας: Laser Tag Arena, στίβοι μάχης, αναρρίχηση, basket & football, pedal boats pool, ποδήλατα Berg κ.α.

Kids Happy Land
Mega παιδότοπος έκτασης 1.500τ.μ. αποτελούμενος από 10 μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια

Όλα τα παιχνίδια είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς: T.U.V. Hellas & ΕΒΕΤΑΜ.
Η Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα με τα αμέτρητα παιχνίδια ανοίγει στις 3 Δεκεμβρίου στο ΜΕΚ Παιανίας

Θεματικά Stages

H Παραμυθένια Ονειροχώρα: Στη χώρα του ονείρου θα συναντήσουμε ένα τεράστιο αερόστατο, μια μαγική λίμνη με ιπτάμενα άλογα, πολλά σύννεφα και έναν ουρανό βγαλμένο από το πιο γλυκό παραμύθι!

Το Κάστρο των Ονείρων: Ένα πραγματικό κάστρο, κατασκευασμένο πάνω στα σύννεφα, θα μας μεταφέρει στον κόσμο της μαγείας του παραμυθιού του Παγωμένου Βασιλείου! Η μεγαλοπρεπής αίθουσα του θρόνου περιμένει μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τον Βασιλιά του Ονείρου.

Το Δάσος της Μαγείας: Σε ένα μαγεμένο δάσος, καλά κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου, ζουν τα ξωτικά της Ονειροχώρας του Παγωμένου Βασιλείου. Το δάσος είναι γεμάτο από μαγικά δέντρα τα οποία καρποφορούν τεράστια και πολύ γευστικά γλυκά. Επίσης εκεί υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο εργοστάσιο παιχνιδιών και πολλά εργαστήρια μαγείας!

Το Χωριό του Αϊ-Βασίλη από το Ροβανιέμι: Σκηνική αναπαράσταση του σπιτιού του Αϊ Βασίλη με 3 υποθέματα: - Ο στάβλος με τους Ταράνδους – Το ταχυδρομείο με τα γράμματα των παιδιών – Το εργοστάσιο παιχνιδιών.

O αληθινός Άι-Βασίλης επίτιμος καλεσμένος του Santa Claus Kingdom
O Άι-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας θα είναι για 8η συνεχή χρονιά... επίτιμος καλεσμένος του Santa Claus Kingdom. Θα εγκαινιάσει το πάρκο και θα προσφέρει απλόχερα πολλές αγκαλιές και χαμόγελα! Φέτος, θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εκείνον, καθώς για πρώτη φορά θα γίνει θεματική προσομοίωση του πραγματικού του σπιτιού μέσα στο Santa Claus Kingdom. Ετοιμαστείτε να “ταξιδέψουμε” όλοι μαζί στο μαγευτικό Ροβανιέμι της Φινλανδίας και να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως ποτέ άλλοτε!

Θεατρική παράσταση «Ο Frodi και η Ονειροχώρα»
Η καλλιτεχνική ομάδα “Το Πολύτεχνο”, με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του εκπαιδευτικού θεάτρου, παρουσιάζει το τέταρτο μέρος της παραμυθένιας ιστορίας του χιονάνθρωπου Frodi. «Ο Frodi και η Ονειροχώρα» είναι μια θεατρική παράσταση που έχει ως κεντρικό θέμα τη δύναμη της αγάπης, του θάρρους και της φιλίας. Έξι ηθοποιοί, τέσσερα διαφορετικά σκηνικά και η επιμέλεια της παράστασης από την κ. Μαργαρίτα Παπακώστα, υπόσχονται ένα άρτιο, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό, αποτέλεσμα.

*Στο Santa Claus Kingdom λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος εστίασης και καθιστικού, έκτασης 1.000τ.μ., που μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, με ποικιλία γεύσεων όπως grill, pizza, burgers, γλυκά, παγωτά και ροφήματα. Το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον εξασφαλίζει στους γονείς και συνοδούς την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα καφέ, κάποιο snack ή γεύμα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Εγκαίνια 3 - 4 Δεκεμβρίου: 10.00 -22.00
9, 10 & 11 Δεκεμβρίου: 10.00 -22.00
16 Δεκεμβρίου - 6 Ιανουαρίου: 10.00 -22.00

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr  

Santa Claus Kingdom
Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία
Τηλ: 2106199777