Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο (4&5/12)

Το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, μετά από δύο χρόνια, μας καλεί και πάλι στο πιο χριστουγεννιάτικο bazaar της πόλης, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS, από τις 11.00  μέχρι τις 20.00.

Με σύνθημα «Share the Love», το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ περιμένει όλους για να μοιραστούν την αγάπη για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Όπως κάθε χρόνο, από το bazaar θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2023, το οποίο φέτος αναπαριστά φτερά αγγέλου, συμβολίζοντας την αγάπη, την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο SERKOS. Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

Παράλληλα, στο bazaar συμμετέχουν 32 μεγάλες εταιρείες, οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του Σωματείου.

Ξενοδοχείο SEMIRAMIS
Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά
Τηλ: 2106284400