Δημιουργικός χορός για παιδιά και γονείς στον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi bKK

O Πολυχώρος Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis μας προσκαλεί σε μια "χορευτική" συνάντηση για μικρούς και μεγάλους, παιδιά μεταξύ των ηλικιών 5-8 ετών με τους συνοδούς τους, για να συνδεθούμε, να εκτονωθούμε και να παίξουμε μέσα από την κίνηση!

Μία δράση δημιουργικού χορού για παιδιά και γονείς, με την Μαρκέλλα Σταμούλη.

"Ένα πρωτοχρονιάτικο παραμύθι μετράει τις μέρες αντίστροφα, καθώς περιμένει τους πρωταγωνιστές του, μικρούς και μεγάλους εξερευνητές, που θα του δώσουν πνοή και θα το ζωντανεύσουν μέσα από την κίνηση τους!

Σσσσσσ…. Δεν θα σας το πω ακόμα…. Σας προσκαλώ, όμως, να το ξεφυλλίσουμε παρέα παίζοντας και αφήνοντας το σώμα μας ελεύθερο να ερμηνεύσει την ιστορία.

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε σε μακρινούς προορισμούς, περνώντας μέσα από χιόνια και φοβερούς αγέρες, να συναντήσουμε ζώα και φύση μαγευτική, παίζοντας

χιονοπόλεμο και φτιάχνοντας χιονάνθρωπους, μέχρι να φτάσουμε στο πιο χορευτικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι που βρεθήκατε ποτέ!

Αντλώντας εικόνες μέσα από τη δημιουργικότητα της φαντασίας μας, ή και χρησιμοποιώντας εργαλεία διαθέσιμα στον χώρο για να στολίσουμε την κίνηση μας, θα τρέξουμε, θα πηδήξουμε, θα τεντωθούμε, θα συρθούμε και θα κουνηθούμε μέχρι να φέρουμε τα πάνω κάτω, και τα κάτω πάνω!

Θα δουλέψουμε σε ζευγάρια, αλλά και σε ομάδες, με τον εαυτό μας και ταυτόχρονα πάντα παρέα. Σας περιμένω!". Μαρκέλλα Σταμούλη

Ημέρες και ώρες

  • Παρασκευή 30/12/2022 και ώρα 6.00μμ-7.15μμ
  • Σάββατο 31/12/2022 και ώρα 11.00πμ-12.15μμ

Κόστος: 25 ευρώ (παιδί & συνοδός)

Πληροφορίες & εγγραφές:
Σύγχρονος Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού Modus Vivendi by Krateros Katsoulis
Τροίας 1, Βριλήσσια
τηλ.: 2106892276 - 6981806728
email: [email protected]