"Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;" - Μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 3-8 ετών στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Photo credits: ticketservices.gr   

Η παιδική Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση "Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;" της Άννας Σεβαστή Τζίμα, επιστρέφει στο θέατρο Μορφές Έκφρασης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για να μας ταξιδέψει με μουσική και παιχνίδι στο αληθινό σπίτι του Άγιου Βασίλη!

Ετοιμάστε χάρτες και πυξίδες και πολύ κέφι για μια ξεχωριστή και πολύ παιχνιδιάρικη παράσταση, για παιδιά ηλικίας από 3 έως 8 ετών.

Περισσότερα λόγια για την ιστορία…
Η χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση «Πού ζει ο Άγιος Βασίλης» περιγράφει την προσπάθεια των παιδιών να ανακαλύψουν το καλά κρυμμένο σπίτι του αγαπημένου τους Άι Βασίλη. Το ταξίδι των παιδιών ξεκινά με κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και συνεχίζεται με την επιθυμία τους να στείλουν το δικό τους γράμμα με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Τα ταχυδρομεία του Άι Βασίλη βρίσκονται επί ποδός για να συλλέξουν τα γράμματά τους, τα ξωτικά μαγειρεύουν σοκολατόσουπα και μέσα  σε όλ' αυτά ένα παιδί αποφασίζει να πάει το ίδιο το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη! Τελικά θα καταφέρει να τον βρει;

Η παράσταση είναι διαδραστική και εμπεριέχει βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική: κιθάρες (ηλεκτροακουστική και ηλεκτρική), φλογέρα, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα και μεταλόφωνα).

Η παράσταση με το έξυπνο χιούμορ της ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους θεατές και τους γεμίζει χαρά και ελπίδα για το μέλλον, σε μια εποχή που οι άνθρωποι έχουν χάσει τόσα πολλά, ερχόμαστε με να τους ξαναδώσουμε πίσω το χαμόγελο τους, και να ζεστάνουμε την καρδιά τους, με τον πιο μαγικό άνθρωπο του κόσμου: Τον Άγιο Βασίλη!

Στο παραμύθι μας, το κάθε παιδί, θα νιώσει ότι μπορεί να τον έχει πάντα κοντά του κάθε φορά που τα μάτια του λάμπουν από όνειρα, κάθε φορά που κάνει τους άλλους να χαμογελάει, κάθε φορά που γίνεται καλύτερος!

Ελάτε, λοιπόν, να ανακαλύψουμε μαζί που ζει ο Άγιος Βασίλης, που ζει η Αγάπη…

*Στην παράσταση όλη η μουσική παίζεται ζωντανά επί σκηνής και υπάρχει οργανωμένη συμμετοχή των παιδιών!

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:  Γαβρίλης Χατζηβασιλείου, Δημήτρης Σκούρτης, Άννα Σεβαστή Τζίμα
Παίζουν: 4 Ηθοποιοί - Μουσικοί
Επιμέλεια Κίνησης: Ζωή Σωτηροπούλου

Εισιτήρια: 10€
Προπώληση: ticketservices.gr

Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα
τηλ. κρατήσεις 2103464903 & 2103464002