Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Μαρίνα Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου μας προσκαλεί στην φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων, μουσική, θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες, θα σας μεταφέρουν σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τις σελίδες ενός μαγικού Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

Το ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες- Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες- Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες- Led Snow Fairies, οι μαριονέτες- Christmas Muppet Show αλλά και τα στρατιωτάκια- Tin Soldier, θα ξεπηδήσουν από την σκηνή και θα βρεθούν ανάμεσα στους επισκέπτες, όπως οι αγαπημένες παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Η μαρίνα θα γεμίσει με μελωδίες από τη χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ενώ το συγκρότημα Batala Atenas θα ξεσηκώσει το κοινό με μια παρέλαση γεμάτη ένταση. Ο ξακουστός Μάγος Σανκάρα με ένα μοναδικό show θα προετοιμάσει το έδαφος για την εντυπωσιακή είσοδο του Άγιου Βασίλη.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με Face Painting και μπαλονοκατασκευές, ενώ πολλές ακόμα εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων για μικρούς και μεγάλους, θα κορυφώσουν τη βραδιά.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Βίκυ Χατζή, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση. Τέλος, στη Μαρίνα Φλοίσβου θα βρίσκεται και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.