Το Baby Θέατρο της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει στο θέατρο OLVIO παραστάσεις για παιδιά από 10 μηνών έως 5,5 ετών

Photo credits: viva.gr  

Το Baby Θέατρο της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει στο Θέατρο OLVIO μαγικές παραστάσεις για παιδιά από 10 μηνών έως 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

ΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ
Μια πρωτότυπη παράσταση για βρέφη, του είδους Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών έως 2,5 ετών, για πρώτη επαφή με το θέατρο.
Μια μεγάλη περιπέτεια, του μικρού Τάκη, που ταξιδεύει στο όνειρό του με μια παραμυθένια Γάτα, μαζί με τα παιδιά θεατές, γνωρίζοντας το μαγικό μας κόσμο! Η παράσταση δραστηριοποιεί τις αισθήσεις των βρεφών και αναπτύσσει τα συναισθήματά τους!
Διάρκεια: 40’

Ο ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ
Μια διαδραστική παράσταση ‪για βρέφη, (Baby Theatre‬) για παιδιά από 10 μηνών έως 3 ετών.
Ένα χαρούμενο ταξίδι ξεκινάει για δύο φίλους: Τον ΤΟΥ- ΤΟΥ το αυτοκινητάκι και την ΤΣΑΦ- ΤΣΟΥΦ το τρενάκι που παρέα με τους μικρούς θεατές θα ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο μας!
Διάρκεια: 40’

Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΕ!  (Νέα παράσταση)
Το Baby Θέατρο παρουσιάζει μια νέα πολύχρωμη και χαρούμενη παράσταση για τους μικρούς θεατές από 10 μηνών έως 2,5 ετών. 
Χρώματα, μουσική, παιχνίδι με αντικείμενα, ενεργή συμμετοχή μικρών και μεγάλων- όλα αυτά θα κάνουν αξέχαστη την πρώτη επαφή του παιδιού σας με το θέατρο! Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει μια μέρα, που τα Χρώματα, που ζούσαν στην Παλέτα, αποφασίζουν να ταξιδέψουν και να χρωματίσουν τον κόσμο μας, να τον κάνουν πολύχρωμο, χαρούμενο και μαγικό! Ελάτε στη παρέα μας, για ένα μαγικό ταξίδι σε γη και ουρανό, σε θάλασσες και λιβάδια, στο φεγγάρι, τα αστέρια και τα όνειρα!
Διάρκεια: 40’

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
Μιά συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με ηθοποιους και κούκλες σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5- 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!
«Τι είναι το σπίτι; Δεν είναι οι τοίχοι, ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό! Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός! Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό! Είναι να βοηθάς τον άλλον, να έχεις ένα όνειρο κοινό!» Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι! Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο! Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη! 
Διάρκεια: 50’

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ
Μια παράσταση για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.
«Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ένα δάσος μαγικό, ζούσε μια όμορφη κατσίκα με εφτά μικρά παιδάκια που ήταν γλυκά κατσικάκια: Μπόμπυ, Ρόμπυ και Μαρίκα, Μπέλα, Τότης και Τιτίκα Και ο μικρός Μικρούλης Ρο! Μια φορά κι έναν καιρό!» Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση αφηγείται την ιστορία του «Κακού» Λύκου, που ζει μόνος με όνειρο να έχει έστω ένα φίλο καθώς και των Εφτά Κατσικιών που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία! Όταν μια μέρα ο Λύκος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της Κατσίκας, θα ξεκινήσει η περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή όλων τους και θα αποδείξει πως η τέχνη μας ενώνει όλους! «Όλους μας ενώνει η μουσική, όλους μας ενώνει η φιλία, Ελάτε και εσείς όλοι μαζί, να ακουστεί στο δάσος συναυλία!».
Διάρκεια: 50’

ΜΑΓΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
Χριστούγεννα για βρέφη από το Baby Θέατρο.
Τα στολίδια των χριστουγέννων αποκτούν μαγικές ιδιότητες σε μια παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες, μουσική, χορό και παιχνίδια!
«Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα όμορφο χωριό, ζούσαν δύο μικρά παιδιά, ο Κωστής και η Μαριώ!». Κι ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ, αποφάσισαν να στολίσουν το έλατο στην άκρη του χωριού για να το χαίρονται όλοι-και τα παιδιά και τα ζωάκια! Φτιάξαν τα στολίδια, μα ξαφνικά- τα στολίδια αυτά γίναν μαγικά! Περιπέτεια, παιχνίδι και μαγικές στιγμές περιμένουν τους πιο μικρούς μας θεατές!
Διάρκεια: 45’

Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, από 26 Δεκεμβρίου 2022 έως 9 Απριλίου 2023.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6973631659
Εισιτήρια: 8€
Προπώληση: viva.gr   

Θέατρο OLVIO
Ιεράς Οδού 67 & Φαλαισίας 7, Αθήνα
Τηλ. 2103414118