Xριστουγεννιάτικο Camp για παιδιά 5-12 ετών στο Μουσείο Eλληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνει 4+3 ημέρες εορταστικών δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5-12 ετών, ένα σπάνιο δώρο που θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν την πιο συναρπαστική γιορτή του χρόνου και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Στο Χριστουγεννιάτικο Camp του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία-έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς... Κι όχι μόνο! 

Παιχνίδι δεξιοτήτων και μουσικοκινητική, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και δημιουργικό camp της πόλης. Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Οι εξωτερικοί συνεργάτες και τα μόνιμα στελέχη του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης θα προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και του ομαδικού πνεύματος, καθώς επίσης, η ενίσχυση της δημιουργικότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Μουσείου Παιδικής Τέχνης, που εδώ και 29 χρόνια εμπνέει διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

  • ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CAMP: 27-28-29-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 (Κόστος: 90€)
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CAMP: 3-4-5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 (Κόστος: 70€)

Έκπτωση 10% σε αδέρφια.
*Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών.

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: Τρίτη - Σάββατο 10:00 - 14:00

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης
Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής, Πλάκα
Τηλ. 2103312621 / 2103312750