Το 1ο Hoppy Festival έρχεται στο Νόησις για τη στήριξη του συλλόγου ΛΑΜΨΗ

Το 1ο Hoppy Festival θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στον χώρο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις, φιλοδοξώντας να δώσει χαρά σε εκατοντάδες παιδιά που θα το επισκεφτούν, αλλά και δεκάδες άλλα που χρειάζονται αγάπη, ζεστασιά και στήριξη.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Loudminds και το Νόησις συνυπογράφουν τη διοργάνωση του παιδικού Φεστιβάλ, με στόχο την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β.Ελλάδος ΛΑΜΨΗ.

Το Φεστιβάλ, το αναλυτικό πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί προσεχώς, θα έχει ως επίκεντρο τη διατροφή, την υγεία, τον αθλητισμό και όχι μόνο. Τα παιδιά από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 19:00 το βράδυ θα μπουν σε έναν κόσμο γεμάτο δημιουργικότητα, παιχνίδι, δράση και ξεγνοιασιά. Θέλουμε και μπορούμε να βάλουμε τα παιδιά να συνδιαλλαγούν μέσα από δημιουργικά εργαστήρια με αντικείμενο τα εικαστικά, την μουσικοκινητική, την ρομποτική, την μαγειρική από διάσημους food bloggers. Όσο για τον αθλητισμό; Ποδόσφαιρο 5Χ5, τοξοβολία, rollers, επιδείξεις bmx, skate αλλά και yoga για παιδιά θα ολοκληρώσουν το παζλ του 1ου Hoppy Festival.

Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά ερεθίσματα για όλα όσα θα συναντήσουν στη ζωή τους και μπορούμε να τους δείξουμε το δρόμο της αλληλεγγύης μέσα από τη γνώση και την ευρύτερη δραστηριότητα. Ένα σημαντικό κομμάτι του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Νόησις με δωρεάν ομιλίες από εγκεκριμένους επιστήμονες. Οι ομιλίες απευθύνονται σε γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας και έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα που τους αφορούν σε σχέση με τον γονικό τους ρόλο. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός γεμάτος δράσεις, με κίνητρο την αγάπη για τον άλλον άνθρωπο.


Νόησις Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας
6o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
Τηλ. 2310483000