"Τριγωνοψαρούλης The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση που αγαπήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιστρέφει για τρεις ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Αθηνά, τις Κυριακές 5, 12 & 19 Μαρτίου στις 12:00.

Το διάσημο διαφορετικό κίτρινο ψάρι που έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος έλληνας λογοτεχνικός ήρωας γιορτάζει τα 25 χρόνια του με μια νέα μουσική παράσταση. Εντυπωσιακή σκηνικά και κοστούμια, μαγικές χορογραφίες, ακροβατικά show, πολλή μουσική και υπέροχα τραγούδια συνθέτουν ένα γοητευτικό μιούζικαλ που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους θεατές. 

Ένα διαδραστικό θέαμα, που μας ταξιδεύει στον απίθανο κόσμο του βυθού, μια νέα περιπέτεια από την πένα του δημιουργού του Βαγγέλη Ηλιόπουλου που παραμένει 25 χρόνια τώρα, επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη.

Μια ιστορία για τη φιλία, τη δύναμη της αγάπης και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, ενάντια στο bullying, το ρατσισμό, την ξενοφοβία! 

"Τριγωνοψαρούλης The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γράφει την ιστορία του Τριγωνοψαρούλη από την αρχή και μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του βυθού. 
Στον ύφαλο της Αουρέλια έχει ξεσπάσει πανθαλάσσιος πόλεμος. Θα καταφέρει ο αγαπημένος μας Τριγωνοψαρούλης παρέα με τους φίλους του, την κυρία Σουπιά τον Αστερία και τη Γλώσσα να νικήσουν για ακόμη μια φορά τον Αχινό σε έναν μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου; Τι στάση θα κρατήσει ο  Μεγάλος Καρχαρίας;
Το διαφορετικό κίτρινο ψάρι μας δείχνει τον τρόπο για την αποδοχή της διαφορετικότητας και αναδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας σε μια παράσταση που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι.
Ελάτε να κολυμπήσουμε μαζί με τον Τριγωνοψαρούλη,  να δούμε από κοντά το μαγικό μαργαριτάρι και να γνωρίσουμε σπάνια θαλάσσια πλάσματα, όπως το Νάρβαλ και τον Τελευταίο Ιππόκαμπο!

Συντελεστές
Κείμενο - Στίχοι:
Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωσταντοπούλου
Μουσική: Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Χορογραφίες: Σμαρώ Κεπατσόγλου
Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης
Ενορχήστρωση: Χάρης Γκατζόφλιας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Σισμανίδου
Artwork: Σάκης Παπαγιάννης
Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά - Kolossaion Productions

"Τριγωνοψαρούλης The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Παίζουν οι ηθοποιοί: 
Ηλίας Καπούλας, Γιάννα Λαπέα, Χρήστος Ντόβας, Ειρήνη Ντουλάκη, Νίκος Χρηστίδης, μαζί τους οι performers - ακροβάτες: Γιώργος Παπαδόπουλος & Σμαρώ Κεπατσόγλου.

Παραστάσεις:
Κυριακή 5, 12 & 19 Μαρτίου, ώρα 12:00
Διάρκεια:
75’

 

Τιμή εισιτηρίου: από 10 €
Προπώληση: viva.gr
και στο ταμείο του θεάτρου

Θέατρο ΑΘΗΝΑ , Δεριγνύ 10 & Πατησίων
Τηλ.:
2108237330 
Πληροφορίες στο 6987 089 778 και στο 2108237330