Το Athens Bike Festival 2023 έρχεται και πάλι στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Αθήνα

Photo credits: bikefestival.gr 

Το ποδήλατο είναι ζωή, είναι χαρά, είναι υγεία, είναι τρόπος ζωής, γι' αυτό και έχει τη δική του γιορτή, στο κέντρο της πόλης. Από τις 31 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου 2023, η Αθήνα ζει στο ρυθμό του ποδηλάτου και σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της γιορτής, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο κέντρο της Αθήνας!

Στόχος του Αthens Bike Festival από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του, το 2010, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου σε μια εκδήλωση – γιορτή, για το ίδιο το ποδήλατο!

Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, κάθε χρόνο, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.

Το 2023, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Athens Bike Festival αλλάζει και εξελίσσεται. Προτείνει νέο concept, νέο χώρο και ημερομηνία και έρχεται ανανεωμένο να επιβεβαιώσει το ποδήλατο ως το αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.

Ώρες λειτουργίας:

  • 18:00 – 21:00 – Παρασκευή
  • 10:00 – 21:00 – Σάββατο, Κυριακή

Είσοδος:

  • 2.5 € Early Bird – Viva.gr
  • 5 € γενική είσοδος
  • Δωρεάν για παιδιά & νέους κάτω των 18 ετών
  • Δωρεάν για κατόχους δελτίου ανεργίας

Ερμού 1 & Πειραιώς
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ - Γκάζι, Αττική
Τηλ. 2104270810