Μουσικό show με τον Geraldino στο Goethe-Institut

Photo credits: viva.gr

Ο Geraldino έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό μουσικό show για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, αλλά και για όλη την οικογένεια, το Σάββατο 8 Απριλίου και μας περιμένει να ζήσουμε μαζί μια μουσική διαδραστική περιπέτεια στα γερμανικά!

"Το σεντούκι του θησαυρού του Geraldino", περιέχει διασκεδαστικές μουσικές περιπέτειες από τον παιδικό τραγουδοποιό της Νυρεμβέργης, ο οποίος θα ερμηνεύσει τις καλύτερες ζωντανές επιτυχίες του, σε ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, που περιέχει διαδραστικά τραγούδια και εικονογραφημένες ιστορίες.

Στη ζωντανή συναυλία, ο Geraldino πετάει στον κόσμο της παιδικής μουσικής με την κιθάρα του και τις μουσικές του παρεμβάσεις, παρουσιάζοντας ένα αναζωογονητικό μουσικό μείγμα από reggae, hip hop και χορό Schubidua. Αν ψάχνετε για μουσικές περιπέτειες, σίγουρα θα τις βρείτε σε αυτό το μουσικό κυνήγι θησαυρού!

Ο Geraldino ασχολείται με τη μουσική για παιδιά περισσότερα από 30 χρόνια και εμφανίζεται ως σολίστας σε ροκ, ποπ και τζαζ συγκροτήματα, αλλά και σε κλασικά σχήματα. Έχει εκδώσει πολυάριθμα CD + βιβλία και παράγει μουσικά κλιπ (π.χ. για το ZDF/KI.KA). Με βάση την παιδαγωγική και ρυθμική του εκπαίδευση, διεξάγει σεμινάρια για παιδιά και εκπαιδευτικούς. Σε εκθέσεις των τραγουδιών του, δημιουργεί επίσης μια σύνδεση μεταξύ της εικαστικής τέχνης και της παιδικής μουσικής. Το έργο του έχει λάβει πολλά βραβεία από πολλές πόλεις και περιφέρειες στον τομέα του παιδικού θεάματος.

  • Εισιτήρια: 18€
  • Προπώληση: viva.gr

Goethe-Institut
Ομήρου 14-16, Αθήνα
Τηλ: 2103661000