Το 4ο SGS Family and Pet Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Για τέταρτη χρόνια η Save a Greek Stray (SGS) διοργανώνει το SGS Family and Pet Festival, την Κυριακή 2 Απριλίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη και προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας, η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

Την εορταστική αυτή ημέρα, θα βρίσκονται μαζί μας και οι Onirama για μία μοναδική συναυλία γεμάτη μουσικές επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες. Παρουσιαστής του 4ου SGS Family and Pet Festival θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.

Η Τεχνόπολή μας περιμένει από τις 16.00 για να γιορτάσουμε μαζί μία μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, photo booth για σκυλιά και ανθρώπους, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες!

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray
Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.