To Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου υποδέχεται τα παιδιά με δύο διαφορετικές δράσεις (14/5)

To Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έχοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργική μάθηση μικρών και μεγάλων, διοργανώνει όλο το χρόνο πρωτότυπα προγράμματα, εργαστήρια και ξεναγήσεις. Την Κυριακή 14 Μαΐου, περιμένει τα παιδιά με δύο διαφορετικές δράσεις:

Μια βόλτα στο μουσείο με… σακίδιο: Μέσα από μια πρωτότυπη ξενάγηση με «ξεναγό» το διαδραστικό κίτρινο σακίδιο, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τα παιδιά 4-11 ετών με τις οικογένειές τους, να ανακαλύψουν ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ειδικά την Κυριακή 14 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 14.00, οι άνθρωποι του μουσείου θα βρίσκονται στο χώρο, ώστε να διευκολύνουν στη χρήση του σακιδίου και να παρέχουν στο κοινό ιστορικές πληροφορίες για το εργοστάσιο φωταερίου.

Μικροί κηπουροί με πινέλα: Ένα υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι περιμένει τα παιδιά 3-9 ετών στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Οι μικροί μας φίλοι παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και μεταφυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια, μαθαίνοντας να είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα τους. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα
Τηλ. 2130109300