Τα παιδιά δημιουργούν για τις μαμάδες τους στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Την Κυριακή 14 Μαΐου, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου γιορτάζει τη γιορτή της μητέρας και μας προσκαλεί σε μοναδικές εκπαιδευτικές δράσεις για όλη την οικογένεια.

Οι μικροί μας φίλοι, στο εργαστήριο "Μικροί κηπουροί με πινέλα" εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, ζωγραφίζουν κεραμικά γλαστράκια και φυτεύουν λουλούδια εποχής, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα των φυτών και προσφέρουν το πιο όμορφο δώρο στις μαμάδες τους, με την ευγενική χορηγία του Φυτώριου Αθηνών, για τα φυτά που θα αξιοποιηθούν στο εργαστήριο.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-8 ετών.

Ώρες διεξαγωγής: 11.00-12.00 & 12.00-13.00
Χώρος: Προαύλιο του Skywalk
Κόστος συμμετοχής: 7€ / παιδί
Απαραίτητες κρατήσεις: 2130109325


Την ίδια μέρα, ετοιμαζόμαστε για "Μια βόλτα στο Μουσείο με σακίδιο" στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4-11 ετών, ανακαλύπτουν στους δικούς τους χρόνους, το παλιό εργοστάσιο φωταερίου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, με ξεναγό το… διαδραστικό κίτρινο σακίδιο!

*Ο επισκέπτης μπορεί να δανειστεί το διαδραστικό σακίδιο, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου, από το Industrial Gas Museum Shop ή από το Φυλάκιο της Τεχνόπολης, αφήνοντας την ταυτότητά του.
**Την Κυριακή 14 Μαίου, από τις 12.00 έως τις 14.00, οι άνθρωποι του Μουσείου θα βρίσκονται στο χώρο για να διευκολύνουν το κοινό στη χρήση του σακιδίου και να δώσουν πληροφορίες για την ιστορία και τη λειτουργία του πρώτου εργοστασίου παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα.

Ώρες: 12.00 - 14.00
Κόστος δανεισμού σακιδίου: 4€
Είσοδος: 2€
Πληροφορίες: 2130109325

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Πειραιώς 100, Γκάζι