"Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα" στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους από τις Μορφές Έκφρασης

Μια υπέροχη παράσταση - παιχνίδι για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών από τις Μορφές Έκφρασης και την δημιουργό του «Κού-Κού! Μια βόλτα στο δάσος...», Άννα Σεβαστή Τζίμα.   

Η παράσταση «Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα...» είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.

Μια καινούργια μέρα ξεκινά σε μια όμορφη φάρμα... Όμως πού πήγαν τα ζωάκια; «Χέη Χόπ!» Ας καβαλήσουμε τα αλογάκι μας για να πάμε να βρούμε... Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.

Η παράσταση αποτελεί μια ξεχωριστή πρόσκληση με σκοπό κάθε παιδί να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

Συντελεστές
Κείμενα- μουσική- σκηνοθεσία: 'Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης
Παίζουν: Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου, Ζωή Κουσάνα

 

Λίγα λόγια για τις Μορφές ΈκφρασηςΟι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: Εκπαίδευση, έρευνα, Παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξιδεικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

 

  • Παρακαλείστε να φτάνετε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους είναι να έχετε εκδώσει δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριο από το site του Βοτανικού Κήπου, που μπορείτε να βρείτε εδώ.


Θέατρο Μορφές Έκφρασης - τηλ: 2103464903

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι