Το Greece Race for the Cure® επιστρέφει στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Για εσένα που αγαπάς το τρέξιμο. Για εσένα που σου αρέσει το περπάτημα. Για εσένα που θέλεις να προσφέρεις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το Greece Race for the Cure®, η διοργάνωση-θεσμός ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει για 15η χρονιά στο Ζάππειο και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, τρέχοντας 5χλμ ή περπατώντας 2χλμ, μεταφέρουμε δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Φυσικά, μοιραζόμαστε διαδικτυακά τις μοναδικές στιγμές του αγώνα, για να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή!    

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στο greecerace.gr. Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό Τ-shirt της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

race_for_the_cure_2.png

Race Village – Σάββατο 30/9 & Κυριακή 1/10: Το 15ο Greece Race for the Cure® ξεκινά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με δωρεάν δράσεις στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου για μικρούς και μεγάλους. Sponsors’ expo, δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, μουσική, χορός και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.