«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων» στο Θέατρο OLVIO

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», η παράσταση φαινόμενο της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου OLVIO.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη παράσταση που ανέβασε η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, η οποία παίζεται αδιάλειπτα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία αλλά και στο εξωτερικό), σημειώνοντας τεράστια επιτυχία! Πάνω από 150.000 θεατές την έχουν παρακολουθήσει σε -συνολικά- 11 χρόνια παρουσίας της στα θέατρα, στα σχολεία και στους χώρους πολιτισμού της χώρας. 

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων» στο Θέατρο OLVIO
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να ακολουθήσει τα όνειρά του, εγκαταλείποντας την Πόλη της Φασαρίας; Η περιπετειώδης περιπλάνησή του σε σκοτεινά κάστρα και δάση μαγεμένα με Ήχους, αλλά και η γνωριμία του με μια όμορφη πριγκίπισσα, φυλακισμένη από έναν τρομερό δράκο, όχι μόνο δεν θα τον σταματήσουν, αλλά θα τον κάνουν να καταλάβει ότι όλα είναι δυνατά αν έχει υπομονή, επιμονή, θάρρος και… το Μυστικό Κουτί των Ήχων!»

Η ευρηματική και διαδραστική αυτή παράσταση συνδυάζει μοναδικά τη  θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφη-μένους ήχους, με  τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να υπερπηδήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον δρόμο του, να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να κάνει αυτό που αγαπά! Με σκηνικά αντικείμενα που μετατρέπονται επί σκηνής, άλλοτε σε ήρωες, σε ζώα, σε οχήματα και άλλοτε σε πύργους με μυστικές εισόδους, η φαντασία των παιδιών αφήνεται ελεύθερη να πλάσει τους χαρακτήρες και τους χώρους, όπως το κάθε παιδί επιθυμεί, θυμίζοντας το καθημερινό τους ελεύθερο φαντασιακό παιχνίδι!

Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο, διεθνής διάκριση White Raven, Βραβείο ΙΒΒΥ κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και -φυσικά- οι ήχοι! Τη σκηνοθεσία επιμελούνται οι επί χρόνια ηθοποιοί και συνεργάτες της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Αφροδίτη Κλεοβούλου και Θανάσης Μεγαλόπουλος. 

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων» στο Θέατρο OLVIO

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Ερμηνεύουν:
Αφροδίτη Κλεοβούλου, Θανάσης Μεγαλόπουλος
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη 
Σκηνοθεσία: Θανάσης Μεγάλοπουλος, Αφροδίτη Κλεοβούλου 
Φωτισμοί - Σκηνικά - Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ 
Επιμέλεια Μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου 
Οργάνωση Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Χώρος:
Θέατρο OLVIO (www.olviotheater.gr)
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός
Τηλέφωνο θεάτρου: 210 3414118    

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 12:00
Διάρκεια:
55 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Ηλικίες: 3 έως 8 ετών
Τιμή εισιτηρίου: 10€, 9€ (ομαδικό για > 20 άτομα)
Εισιτήρια: www.more.com Ι Ταμείο του Θεάτρου OLVIO

Περισσότερες πληροφορίες: 
www.kopernikos.gr 
www.facebook.com/omadakopernikos 

Επικοινωνία: 
6985964958 
[email protected], [email protected]

Τo CityKidsGuide είναι επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας.