"Ο πειρατής Μπου!" της Άννας Σεβαστής Τζίμα στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους

Οι Μορφές Έκφρασης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους πειρατές να ταξιδέψουν μαζί τους σε θάλασσες, βυθούς και μακρινά νησιά, για να ανακαλύψουν έναν καλά κρυμμένο θησαυρό! Φορέστε τα πειρατικά σας καπέλα κι ελάτε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο!

Η παράσταση "Ο πειρατής Μπου!", της Άννας Σεβαστής Τζίμα, είναι ένα παραμύθι που αγαπά την οικολογία και συμβάλει στην συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών.

Ένας μικρός πειρατής θα καταφέρει να μας κάνει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να σώσουμε τα πλάσματα της θάλασσας που χρειάζονται την βοήθεια μας. Μια παράσταση – παιχνίδι γεμάτη μουσική και τραγούδι.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ένας πειρατής διαφορετικός από του άλλους, κάπως… φοβητσιάρης! Ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και περιπέτεια για να βρει έναν καλά κρυμμένο θησαυρό. Το σεντούκι με το Θάρρος. Με συμμετοχή των παιδιών, επαφή με μουσικά όργανα και ζωντανή μουσική μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και γνωριμίας με τον βυθό της θάλασσας. Μαθαίνουμε τα συναισθήματα και γνωρίζουμε τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας.

Το μήνυμα
Τελικά, κύριε Μπου, δεν πρέπει να φοβάσαι γιατί είσαι πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις και η αλήθεια είναι πως τα πλάσματα της θάλασσας σε χρειάζονται. Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι θέμα όλων μας, τα παιδιά μέσα από την περιπέτεια του Πειρατή Μπου θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να βοηθήσουν τα θαλάσσια πλάσματα να επιβιώσουν.

Συντελεστές
Κείμενο - σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Σκούρτης Δημήτρης
Παίζουν: Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Φρουδαράκη

  • Kάθε Σάββατο έως 20 Ιουλίου στις 18:00
  • Εισιτήρια: 10€
  • Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ
Ιερά Οδός 403 Χαϊδάρι, Αθήνα
Τηλ : 2105324792