Ανοίγει και φέτος το εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου

Στου Φλοίσβου τις ακρογιαλιές, ανάβει πάλι ο μπερντές!

«Απόψε στις ακρογιαλιές, όταν ανάβει ο μπερντές, έλα κοντά μας φίλε να μας δεις και με τ΄ αστεία  μας να τρελαθείς», θα τραγουδούν και φέτος το καλοκαίρι τα κολλητήρια, στο Φλοίσβο. 
Το εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου ανοίγει για δέκατο τρίτο καλοκαίρι. Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, μετά από έναν όμορφο χειμώνα στη νέα του PARAGA, πακέταρε και με όλη του την παρέα κατέβηκε στο εξοχικό του, στο Πάρκο Φλοίσβου.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε το όμορφο καταπράσινο υπαίθριο θεατράκι που τους φιλοξενεί κάθε χρόνο .

Η θερινή σκηνή του Τάσου Κώνστα, εδώ και δεκατρία χρόνια, αποτελεί πόλο έλξης για κάθε ηλικίας καραγκιοζόφιλο της Αττικής και όχι μόνο, αλλά και ξένων επισκεπτών που θέλουν να γνωρίσουν το λαϊκό μας θέατρο σκιών.

Ο καταξιωμένος καραγκιοζοπαίχτης κάθε χρόνο διασκευάζει ένα πλούσιο παραδοσιακό ρεπερτόριο, διανθίζοντάς το με λόγο που εμπεριέχει εκλεπτυσμένο χιούμορ και σάτιρα, κάνοντας τις παραστάσεις του Καραγκιόζη ζωντανές στο σήμερα και ενδιαφέρουσες για μικρούς άλλα και μεγάλους.

Το γέλιο είναι εξασφαλισμένο για όλους και σε γενναίες ποσότητες. Τα έργα αλλάζουν μέσα στην εβδομάδα γιατί μία μόνο επίσκεψη, μέσα σ όλο το καλοκαίρι, δεν είναι ποτέ αρκετή.

Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 1 Ιουνίου, αρχικά κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.30 και από 19/6 προστίθενται και η Τετάρτη και η Πέμπτη, με προνομιακή τιμή εισιτηρίου.

Απολαύστε οικογενειακώς θερινό Καραγκιόζη στο καταπράσινο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον έναστρο ουρανό και ζήστε μια καλοκαιρινή βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες. Μετά την παράσταση μια βόλτα στην παραλία και στο πάρκο, συμπληρώνουν όμορφα τη θερινή έξοδο.

Ανοίγει και φέτος το εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου

«Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στο πάρκο Φλοίσβου»
Για παιδιά άνω των 3 ετών

Παραστάσεις:
Από 1/6: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 20.30. 
Από 19/6: Tετάρτη - Κυριακή, 20.30.
Δύο νέα έργα κάθε εβδομάδα.
Διάρκεια: 50΄.
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ (Τετάρτη, Πέμπτη), 6 ευρώ (Παρασκευή ,Σάββατο, Κυριακή)  
Προπώληση: www.more.com

ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΑΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑ
Πάρκο Φλοίσβου
Είσοδος επί της λ. Ποσειδώνος 
(Μπροστά στη στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)
Τηλ. 6937714733