Γλυκά νανουρίσματα για μωράκια και μεγαλύτερα παιδάκια

Τα νανουρίσματα, με τις γλυκές, ρυθμικές μελωδίες τους, αποτελούν ένα τρόπο για να εξασφαλίσετε έναν ήρεμο ύπνο για το παιδάκι σας, αλλά και μία από τις πιο τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μία μητέρα και το μωρό της.

Ο ποιοτικός ύπνος συμβάλλει σημαντικά στη νοητική, ψυχολογική και σωματική ανάπτυξη του μωρού, την ευεξία και την καλή ψυχολογία του. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν εύκολα όλα τα μωρά. Η καθιέρωση μιας ρουτίνας πριν από την ώρα του ύπνου θα βοηθήσει το μωρό σας, όπως επίσης, ένα νανούρισμα, αν το μωρό σας είναι ανήσυχο.

Οι γλυκές μελωδίες που σιγοτραγουδάτε στο μωρό σας, το βοηθούν να ηρεμήσει και να κοιμηθεί καλύτερα. Επιπλέον, όταν νανουρίζετε το μωρό σας, έρχεστε πιο κοντά, επικοινωνείτε συναισθηματικά μαζί του και δένεστε ακόμα περισσότερο.Γλυκά νανουρίσματα για μωράκια και μεγαλύτερα παιδάκια
Αν θέλετε να βοηθήσετε το μωράκι σας να χαλαρώσει με απαλή μουσική, επισκεφθείτε το κανάλι Wonderful Lullabies στο YouTube, όπου θα βρείτε πολλά βρεφικά παραδοσιακά νανουρίσματα από όλο τον κόσμο, κάποια με κλασική μουσική διάσημων συνθετών όπως ο Mozart και ο Brahms ή το κανάλι Meliland στο YouTube, για νανουρίσματα σε αποκλειστικές πρωτότυπες συνθέσεις.