Το ιδανικό σύστημα μεταφοράς για την πόλη είναι το Εlecta από την Inglesina

Η ασφαλής μεταφορά του μωρού μας είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να έχουμε όλοι οι γονείς στο μυαλό μας, από την πρώτη στιγμή που μεταφέρουμε το βρέφος από το μαιευτήριο στο σπίτι, μέχρι όλες τις μετακινήσεις του στις καθημερινές δραστηριότητες, και αυτός είναι ένας τομέας που η Inglesina γνωρίζει πολύ καλά!

Με παρουσία στο χώρο από το 1963, η εταιρεία δεσμεύεται στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και λύσεων, που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου.

Ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά συστημάτων μεταφοράς Quattro, η Inglesina ξεχωρίζει για την πληθώρα πρωτοποριακών και ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει. Ανέμεσα σε αυτά, διακρίνεται το νέο σύστημα μεταφοράς Electa, που δικαιωματικά χαρακτηρίζεται ως το αστέρι της πόλης. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του μωρού έως και τα 22 κιλά βάρος, δηλαδή περίπου στα 4 έτη του παιδιού, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των νέων γονιών και καλύπτει με ασφάλεια όσα χρειάζεται ένα μωρό κατά τη μεταφορά του. 

Χρυσό βραβείο για το Electa Quattrο

Ο απίστευτα ελαφρύς και εκπληκτικά μικρός σκελετός του Electa Quattrο, που ανοίγει, κλείνει και οδηγείται εύκολα με το ένα χέρι, καθώς και το σύστημα εύκολης σύνδεσης και αποσύνδεσης για τη θέση περιπάτου, το καθιστούν το ιδανικό καρότσι για όσους ζουν στους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης, αλλά θέλουν πάντα να προσφέρουν άνεση και ευεξία στο παιδί τους. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά χάρισαν στο μικρό και ελαφρύ σύστημα μεταφοράς Electa Quattrο το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Travel Product of the Year, στο πλαίσιο των Mother and Baby Awards 2022. 

INGLESINA_ELECTA_lifestyle_02 small

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Electa Quattrο

Πολύ μικρό βάρος: Καθώς ζυγίζει μόλις 8,7 κιλά, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα σε κάθε καθημερινή σας δραστηριότητα, π.χ. ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες ή χρησιμοποιώντας τις δημόσιες συγκοινωνίες, ενώ κρατάτε το μωρό στην αγκαλιά σας. Όταν είναι κλειστό, το καρότσι καταλαμβάνει το μέγεθος μίας βαλίτσας καμπίνας με διαστάσεις 50x73,5x30 εκ. και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα και εύκολα ακόμη και στο πιο μικρό πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου πόλης! Όσο για το τιμόνι του, διαθέτει συγκεκριμένες βαθμίδες ανάκλησης, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη τη χρήση του. 

Το νέο έξυπνο, ελαφρύ και ευέλικτο σύστημα μεταφοράς Electa Quattro, σχεδιάστηκε για όσους ζουν την πόλη στο μέγιστο και είναι πάντα «on the go». Τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως το χαμηλό βάρος, το compact μέγεθός του, η σταθερότητα και η πρακτικότητα,  έχουν σχεδιαστεί ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των νέων γονιών, ώστε να διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους, εξασφαλίζοντας πάντα την εξαιρετική εμπειρία ευεξίας του μωρού.

Ιδιαίτερα ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ: Με εσωτερικές διαστάσεις 79x37εκ., επιτρέπει τη χρήση για όσο το δυνατό περισσότερο διάστημα, προσφέροντας στο νεογέννητο μωρό όσο χώρο χρειάζεται, δίνοντας πάντα βάση στην άνεση και στη σωστή στάση του, χάρη στο πρωτοποριακό προϊόν Welcome Pad™. Είναι εγκεκριμένο για χρήση στο αυτοκίνητο με κιτ αυτοκινήτου για πορτ-μπεμπέ, ώστε το μωρό σας να μπορεί να ταξιδέψει ξαπλωμένο άνετα και με πλήρη ασφάλεια. Το Welcome Pad™ ευνοεί τη διατήρηση της ύπτιας θέσης και την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, διευκολύνοντας τη σωστή αναπνοή του μωρού. Μειώνει τον κίνδυνο πλαγιοκεφαλίας και προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του νεογέννητου, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης του κυλίνδρου της στήριξης των ποδιών. Το νέο Welcome Pad™ διαθέτει πιο έντονες και περισσότερες ραφές για την αισθητηριακή και γνωστική διέγερση του παιδιού. Τόσο το Welcome Pad™ όσο και το πορτ-μπεμπέ είναι κατασκευασμένα από ίνες μπαμπού, υλικό το οποίο είναι διαπνέον, υποαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

ELECTA CULLA QUICK ACCESS

Όπως όλα τα συστήματα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το Electa είναι εξοπλισμένο με σκελετό και θέση περιπάτου, πορτ-μπεμπέ, στρώμα και Welcome Pad™ για το πορτ-μπεμπέ, βάση στήριξης Standup και κάθισμα αυτοκινήτου, διαθέσιμο στις εκδόσεις Darwin Infant i-Size (R129) ή Cab (R44/04).

Κατασκευή σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Το βραβευμένο παιδικό κάθισμα αυτοκίνητου Darwin Infant i-Size είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129 i-Size. Έχει υποβληθεί σε test της ADAC και βαθμολογήθηκε ως "good". Με στόχο την άνεση του μωρού, ξεχωρίζει για το εργονομικό σχήμα, την ευρύχωρη θέση του και τη γωνία ανάκλισής του, και είναι ιδανικό για το μωρό σας από τη γέννησή του μέχρι τα 75εκ. σε ύψος. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο πλευρικό σύστημα προστασίας από τα χτυπήματα, τεχνολογία Side Head Protection (σύστημα S.H.P), ώστε να πληρούνται τα αυστηρά κριτήρια ασφαλείας. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού και ιμάντες τριών  σημείων που προσαρμόζονται στην ανάπτυξη του μωρού. Διαθέτει ένα αποσπώμενο μαλακό μαξιλαράκι – μειωτήρα, που υποχωρεί στα σημεία πίεσης, κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα και βοηθά το μωρό να κάθεται σε σωστή στάση κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του προσφέροντάς του μεγαλύτερη άνεση. Είναι ελαφρύ και πρακτικό στη μεταφορά χάρη στο χαμηλό του βάρος, τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα από το αυτοκίνητο στο σκελετό και στη βάση στήριξης stand up.

ELECTA DARWIN INFANT SU BASE

Το παιδικό κάθισμα αυτοκίνητου Cab, εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44/04, συνοδεύει το μωρό από τη γέννηση μέχρι τα 13 κιλά βάρος. Είναι πρακτικό στη μεταφορά χάρη στο λιγοστό του βάρος, μόνο 4,4 κιλά. Επιπροσθέτως, μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί εύκολα από το αυτοκίνητο, τη βάση στήριξης stand up ή το σκελετό. Με εργονομικό σχήμα, ευρύχωρη θέση και γωνία ανάκλισης, είναι εξαιρετικά άνετο για το μωρό, το οποίο μπορεί να κάθεται σε σωστή στάση ακόμα και τους πρώτους μήνες της ζωής του. Σε αυτό συμβάλλει και το πρόσθετο μαξιλάρι - μειωτήρας, που υποχωρεί στα σημεία πίεσης και είναι κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού, ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του μωρού.

Προστασία από εξωτερικούς παράγοντες

Τα εξωτερικά καλύμματα του συστήματος μεταφοράς έχουν πλούσια επένδυση και κουκούλες με δείκτη προστασίας UPF 50+, προσφέροντας έτσι καλύτερη θερμομόνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες κάθε εποχής, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις ακτίνες UV και το άμεσο φως του ήλιου, ακόμη και όταν αυτός βρίσκεται χαμηλά, χάρη στα επεκτεινόμενα σκίαστρα. 
ELECTA PASSEGGINO RECLINAZIONE 3

Έμφαση στον αδιάλειπτο, ποιοτικό ύπνο του μωρού

Μετά τον περίπατο, το πορτ-μπεμπέ μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στο σπίτι, χάρη στην πρακτική βάση στήριξης stand up, ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι ή σε όποιο άλλο χώρο επιλέξετε, προσφέροντας στο μωρό σας τη δυνατότητα να συνεχίσει να κοιμάται ανενόχλητο, καθώς το περιβάλλον είνια γνώριμο γι΄αυτό.

ELECTA NOLITA BEIGE CULLA STANDUPΤέλος, θα βρείτε μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν το σύστημα μεταφοράς Electa Quattro, όπως η Darwin i-Size βάση αυτοκινήτου, που χρησιμοποιείται σε δύο παιδικά καθίσματα, στο Darwin Infant i-Size, που περιλαμβάνεται στο σύστημα μεταφοράς Electa Quattro, καθώς και στο Darwin Toddler i-Size (61-105εκ.) επιτρέποντας την ασφαλή, άνετη και πρακτική μεταφορά νηπίων έως και την ηλικία των 4 ετών. ELECTA CAB 3_4 STANDUP smallΔιατίθεται σε έξι χρώματα: Nolita Beige, Upper Black, Chelsea Grey, Tribeca Green, Greenwich Silver και Soho Blue με ανθεκτικό ύφασμα ιδανικό για τις καθημερινές περιηγήσεις, τις εκδρομές και τα ταξίδια. 

www.inglesina.gr
Facebook: @inglesinagr
Instagram: @inglesinagr
Youtube: InglesinaBaby