Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Παράσταση "Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων" στο Θέατρο OLVIO

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων" στο Θέατρο OLVIO, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:00.  

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 

  1. Like στις σελίδες Citykidsguide και Ομάδα Κοπέρνικος στο Facebook⠀ ⠀
  2. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 και θα ανακοινωθούν στους νικητές με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες 
Πρόκειται για την παράσταση φαινόμενο που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το 2013 και από τότε παίζεται αδιάκοπα περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε θέατρα του εξωτερικού (Στουτγάρδη, Βρυξέλλες, Χάγη, Λευκωσία κ.α.), σημειώνοντας ρεκόρ παραστάσεων και αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές!

Η ευρηματική και διαδραστική αυτή παράσταση συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχο-γραφημένους ήχους, με  τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα (χωρίς βέβαια να σηκωθούν από τη θέση τους).

Λίγα λόγια για την παράσταση
«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας και να κατευθυνθεί προς το Δάσος των ήχων ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος κι ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Raven το 2016, Βραβείο Greek ΙΒΒΥ το 2020 κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και -φυσικά- οι ήχοι!

Συντελεστές Παράστασης
Κείμενο:
Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη 
Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου & ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
Σκηνικά - Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ 
Χορογραφίες: Βαγγέλης Πιτσιλός
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου 
Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας
Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Μαρία Ξυδάκη
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς 
Φωτογραφίες: Πέπη Νικολοπούλου

Πληροφορίες
Χώρος:
Θέατρο OLVIO
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός
Τηλέφωνο θεάτρου: 2103414118
Διάρκεια: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Ηλικίες: 3,5 έως 9 ετών
Περισσότερες πληροφορίες: www.kopernikos.gr | www.facebook.com/omadakopernikos

*Η παράσταση λαμβάνει χώρα αμιγώς για εμβολιασμένους (ή νοσήσαντες 180 ημερών) σύμφωνα με την νομοθεσία. Οι ηθοποιοί της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ είναι όλοι εμβολιασμένοι και, τόσο οι συντελεστές της παράστασης όσο και το θέατρο OLVIO, τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα COVID εξασφαλίζοντας έτσι το πιο ασφαλές θεατρικό περιβάλλον.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.