Κερδίστε προσκλήσεις για το διαδικτυακό σεμινάριο "Οι πρώτες ημέρες με το μωρό μου" από την Παιδίατρο Κατερίνα Κατσιμπάρδη

Το CityKidsGuide σε συνεργασία με το Twohearts προσφέρουν σε 5 νικητές μία δωρεάν πρόσκληση για να παρακολουθήσετε σε live streaming μέσω Zoom, το διαδικτυακό σεμινάριο "Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου" με την Κατερίνα Κατσιμπάρδη, παιδίατρος και την Κατερίνα Γάτου, Βοηθός Μητρότητας και Εκπαιδεύτρια Γονέων AATH, το Σάββατο 17 Απριλίου στις 17.00 - 19.30.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε 2 απλά βήματα: 

 1. Follow τις σελίδες citykidsguide και twohearts στο Instagram⠀ ⠀
 2. Αναφέρετε ένα προβληματισμό που έχετε για το μωρό σας 
 3. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και θα ανακοινωθούν από την σελίδα μας στο Instagram (citykidsguide).

Webinar

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

Εάν περιμένετε τον ερχομό του μωρού σας αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο καθώς θα σας προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πρώτες μέρες με το μωρό σας και θα σας γεμίσει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και γνώσεις!

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη, παιδίατρος και η Κατερίνα Γάτου, Βοηθός Μητρότητας και Εκπαιδεύτρια Γονέων AATH θα βρεθούνε μαζί σας διαδικτυακά για να μιλήσουν για:

 • Τη φροντίδα του νεογέννητου (μπάνιο και περιποίηση δέρματος, αλλαγή πάνας, σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, σημάδια καλής υγείας, προϊόντα βρεφικής φροντίδας)
 • Τη φροντίδα της μητέρας (διατροφή, ύπνος, περιποίηση θηλών, ξεκούραση)
 • Το θηλασμό (σωστή πρόσληψη θηλής, στάσεις θηλασμού, σημάδια πείνας, σημάδια ότι το βρέφος θηλάζει σωστά και λαμβάνει το απαραίτητο γάλα, μασάζ μαστού κ.α)
 • Τις πρώτες εξετάσεις (ποιες είναι απαραίτητες)
 • Τον ύπνο (σωστή θέση, περιβάλλον,θερμοκρασία, φροντίδα υπνικού περιβάλλοντος)
 • Τους κολικούς (τρόποι ανακούφισης, ειδικό μασάζ για κολικούς)
 • Την επικοινωνία με το μωρό
 • Το πλάνο λοχείας και πως το φτιάχνω
 • Τις απαραίτητες αγορές
 • Το ρόλο του συντρόφου και της οικογένειας
 • Τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού και πως μπορώ να συνδεθώ αμέσως με το μωρό μου

Όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά ακόμα θέματα που αφορούν τις πρώτες μέρες με το μωρό σας θα συζητηθούν εκτενώς.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17 Απριλίου
Ώρα:
17.00-19.30

Μετά την κλήρωση οι νικητές θα λάβουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την παρακολούθηση μέσω ZOOM-μία πολύ εύκολη πλατφόρμα για online σεμινάρια.

Το σεμινάριο συντονίζουν: 

Κατερίνα Κατσιμπάρδη. Είναι παιδίατρος και εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη διδακτορική της διατριβή στην ίδια Κλινική. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στο Sophia Children’s Hospital και το Erasmus Medical Center στο Rotterdam, The Nederlands. Συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων με ομιλίες και εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μητέρα δύο παιδιών και διατηρεί ιατρείο στη Βούλα. Διεύθυνση ιατρείου: Δαρδανελίων 44 Βούλα ΤΚ: 16673, τηλ. 6948185823www.katsibardi.gr

Κατερίνα Γάτου, μαμά, Βοηθός Μητρότητας τοκετού και λοχείας, Εκπαιδεύτρια Γονέων Attached at the heart, συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Εκπαιδεύτρια Περιγεννητικής Αγωγής (CBI), Birthlight Yoga Instructor και Εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ (IAIM).

Κερδίστε προσκλήσεις για το διαδικτυακό σεμινάριο

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Γενικά

Η CITY KIDS GUIDE LTD (η «Εταιρεία» ή «Εμείς») δύναται να διοργανώσει και/ή να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω της ιστοσελίδας www.citykidsguide.com και μέσω των λογαριασμών της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (τα «ΜΚΔ») συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Instagram.  

Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται μέσω σχετικής ανάρτησης (η «Ανάρτηση») από την Εταιρεία στα ΜΚΔ στην οποία θα αναφέρονται τα προσφερόμενα μέσω κλήρωσης στον νικητή δώρα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής και τον χρόνο της κλήρωσης για τα δώρα. 

Η Εταιρεία διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Οι νικητές θα κερδίσουν μία δωρεάν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν σε live streaming μέσω Zoom, το διαδικτυακό σεμινάριο "Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου", το Σάββατο 17 Απριλίου στις 17.00 - 19:30.

2. Τρόπος Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στο σχετικό ΜΚΔ. Κάθε φυσικό πρόσωπο θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει μόνο μια φορά σε κάθε διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς πραγματοποιείται αυτόματα όταν ο χρήστης του του σχετικού ΜΚΔ προβεί σε:

 1. “like”/”follow” των σχετικών λογαριασμών της Εταιρείας στα ΜΚΔ και
 2. Αναφέροντας ένα προβληματισμό που έχετε για το μωρό σας στον σχετικό λογαριασμό της Εταιρείας στα ΜΚΔ 
 3. Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.citykidsguide.com όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Δεν απαιτείται η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου ή άλλης αντιπαροχής για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Νοείται ότι σχόλια με προσβλητικό ή υβριστικό ή παράνομο περιεχόμενο θα διαγράφονται και ο χρήστης δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

3. Κλήρωση

Κατά τον χρόνο που ορίζεται στην ανάρτηση ως ο χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης, η Εταιρεία θα συγκεντρώνει τις συμμετοχές που καταχωρήθηκαν εντός της σχετικής προθεσμίας και θα διεξάγει από τα γραφεία της ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές ή ο νικητής (αναλόγως του αριθμού των δώρων).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με σχετική ανάρτηση (post) στα ΜΚΔ.

Το κάθε δώρο είναι απολύτως προσωπικό και δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση, η εξαργύρωση ή η ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα δώρα.

Το link για την παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα σταλεί ηλεκτρονικά στον κάθε νικητή ξεχωριστά.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, ο εν λόγω νικητής αποποιείται πάντων των δικαιωμάτων του επί του δώρου και η Εταιρεία δύναται να εκμεταλλευθεί και/ή να παραχωρήσει το δώρο ως αυτή κατά την απόλυτη της κρίση αποφασίσει.

4. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία μέσω email στη διεύθυνση info@citykidsguide.com.

5. Προσωπικά Δεδομένα

Στα πλαίσια συμμετοχής σας στον διαγωνισμό που προσφέρει η ιστοσελίδα μας, η CITY KIDS GUIDE LTD σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), συλλέγει προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας με σκοπό, μεταξύ άλλων, την αποστολή ειδοποιήσεων, γενικών εμπορικών επικοινωνιών, ενημερωτικών δελτίων (newsletter) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διατηρείτε τη δυνατότητα απεγγραφής (unsubscribing) από ενημερωτικά δελτία ή άλλες εμπορικές και μη εμπορικές ειδοποιήσεις μέσω του σχετικού συνδέσμου που υπάρχει στις ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις/ενημερωτικά δελτία που θα λαμβάνετε. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την CITY KIDS GUIDE LTD και τα σχετικά σας δικαιώματα παρέχονται στην Πολιτική Απορρήτου στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.citykidsguide.com/politiki-cookies.

6. Λοιποί Όροι

Τα ΜΚΔ και οι πλατφόρμες ΜΚΔ δεν σχετίζονται, διαχειρίζονται, προωθούν ή ενισχύουν τους διαγωνισμούς με κανέναν τρόπο.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στα ΜΚΔ, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή των διαγωνισμών ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα των διαγωνισμών ή τα ΜΚΔ ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση ειδικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του ή άλλης συσκευής του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι παραπάνω όροι διέπονται από το κυπριακό δίκαιο και για τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι υποβολές για τον διαγωνισμό έχουν κλείσει.