Κερδίστε την εμπειρία μιας οικογενειακής φωτογράφισης από το Came Photography Studios

To CityKidsGuide σε συνεργασία με το Came Photography Studios σας κάνουν δώρο μια απίστευτη εμπειρία οικογενειακής φωτογράφισης καθώς και την αγαπημένη σας φωτογραφία τυπωμένη σε ξύλο ή καμβά σε διάσταση 25χ25 εκ. εντελώς δωρεάν!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε στην φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει το Came Photography Studios απευθείας μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού.

Came Photography

Λίγα λόγια για το Studio Came Photography

Τα Came Photography Studios αποτελούν το μεγαλύτερο στούντιο φωτογραφίας πορτραίτου στην Ελλάδα.

Ό,τι κι αν θελήσετε να φωτογραφήσετε, από τις πρώτες ημέρες ζωής του μωρού σας, μέχρι το αγαπημένο σας κατοικίδιο με την εκκεντρική του προσωπικότητα ή τη μοναδικότητα της οικογένειάς σας, τα Came Photography Studios συνδυάζουν μοναδικά την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους, ώστε να αναπαράγουν την ιστορία σας δημιουργώντας αναμνήσεις που θα φυλάξετε σα θησαυρό στην καρδιά σας για πάντα.

Διεύθυνση: 
Αγίας Παρασκευής 121, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15234
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2106847500
Λαζαράκη 25, 1ος όροφος, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2169002646

Facebook Account: Camephotography

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Γενικά

Η CITY KIDS GUIDE LTD (η «Εταιρεία» ή «Εμείς») δύναται να διοργανώσει και/ή να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω της ιστοσελίδας www.citykidsguide.com και μέσω των λογαριασμών της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (τα «ΜΚΔ») συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Instagram.  

Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται μέσω σχετικής ανάρτησης (η «Ανάρτηση») από την Εταιρεία στα ΜΚΔ ή στην ιστοσελίδα στην οποία θα αναφέρονται τα προσφερόμενα μέσω κλήρωσης στον νικητή δώρα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής και τον χρόνο της κλήρωσης για τα δώρα. 

Η Εταιρεία διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) και μέσω ιστοσελίδας την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι σε συνεργασία με το Came Photography Studios θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία οικογενειακής φωτογράφισης και να κερδίσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία τυπωμένη σε ξύλο ή καμβά σε διάσταση 25χ25 εκ. εντελώς δωρεάν. Για να είναι πιο ολοκληρωμένη η φωτογράφιση θα πρέπει να είναι παρούσα όλη η οικογένεια. 

2. Τρόπος Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στο σχετικό ΜΚΔ. Κάθε φυσικό πρόσωπο θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει μόνο μια φορά σε κάθε διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς πραγματοποιείται αυτόματα όταν ο χρήστης του σχετικού ΜΚΔ προβεί σε:

  1. “like”/”follow” των σχετικών λογαριασμών της Εταιρείας στα ΜΚΔ
  2. Αναφέροντας σε σχόλιο κάποιο φίλο ή φίλη και
  3. Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.citykidsguide.com όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμός τηλεφώνου.

Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετέχει συμπληρώνοντας απευθείας τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω της ιστοσελίδας. 

Δεν απαιτείται η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου ή άλλης αντιπαροχής για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Νοείται ότι σχόλια με προσβλητικό ή υβριστικό ή παράνομο περιεχόμενο θα διαγράφονται και ο χρήστης δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

3. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το δώρο μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία μέσω email στη διεύθυνση info@citykidsguide.com.

4. Προσωπικά Δεδομένα

Στα πλαίσια συμμετοχής σας στον διαγωνισμό που προσφέρει η ιστοσελίδα μας, η CITY KIDS GUIDE LTD σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), συλλέγει προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας με σκοπό, μεταξύ άλλων, την αποστολή ειδοποιήσεων, γενικών εμπορικών επικοινωνιών, ενημερωτικών δελτίων (newsletter) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διατηρείτε τη δυνατότητα απεγγραφής (unsubscribing) από ενημερωτικά δελτία ή άλλες εμπορικές και μη εμπορικές ειδοποιήσεις μέσω του σχετικού συνδέσμου που υπάρχει στις ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις/ενημερωτικά δελτία που θα λαμβάνετε. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την CITY KIDS GUIDE LTD και τα σχετικά σας δικαιώματα παρέχονται στην Πολιτική Απορρήτου στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.citykidsguide.com/politiki-cookies.

5. Λοιποί Όροι

Τα ΜΚΔ και οι πλατφόρμες ΜΚΔ δεν σχετίζονται, διαχειρίζονται, προωθούν ή ενισχύουν τους διαγωνισμούς με κανέναν τρόπο.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στα ΜΚΔ, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή των διαγωνισμών ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα των διαγωνισμών ή τα ΜΚΔ ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση ειδικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του ή άλλης συσκευής του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι παραπάνω όροι διέπονται από το κυπριακό δίκαιο και για τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.