Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Photo credits: @giannis_an34

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, σφού απέκτησαν με τη σύντροφό του, Μαράια, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

Ο Greek Freak δημοσιοποίησε τον ερχομό της νεογέννητης κόρης τους μέσω των social media, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, αποκάλυψε και το όνομα της κορούλας τους, που θα λέγεται Εύα Μπρουκ.

«Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Φυσικά, δέχτηκε κάτω από το σχετικό post, χιλιάδες μηνύματα και ευχές, από συμπαίκτες και συναδέλφους του στο NBA, αλλά και από την Ελληνική Εθνική ομάδα.

Να τους ζήσει!
Photo credits: @giannis_an34 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, αποκάλυψε και το όνομα της κορούλας τους, που θα λέγεται Εύα Μπρουκ.  «Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.  Φυσικά, δέχτηκε κάτω από το σχετικό post, χιλιάδες μηνύματα και ευχές, από συμπαίκτες και συναδέλφους του στο NBA, αλλά και από την Ελληνική Εθνική ομάδα.  Να τους ζήσει!